Tippelnétek babanemet a pocakom alapján légyszi?
fiura tippelek én is:)
32 hkm(fiunk lesz nekünk is:))
Köszönöm a tippeket; bő egy hét múlva lesz a következő UH, igyekszünk rábeszélni hogy ott mutassa meg magát :-) Mindenképp leírom hogy mi volt! Érdekes, én is teljesen fiút érzek; viszont annyira vágyom egy kislányra is, hogy csak na :-) A megérzéseim pedig eddig soha nem jöttek be :-) Nagyon kíváncsi vagyok!
A 13/15 -ös válaszolónak üzenném, hogy ez egy kedves játék, jó móka; aki nem szeretne ilyenben részt venni; nem is kell beleolvasni.
Bár nyilván ezt felesleges leírnom.... Én élvezem! :-) Kívánom hogy neked is mielőbb részed lehessen benne...
Köszönöm kedves utolsó :-) Én is ezt gondoltam; egyrészt megérzés, másrészt csúcsosnak látom a hasam; hiába kicsi még :-) Bejött :-)
Örülök nagyon hogy "megmutatta", így valahogy sokkal hihetőbb az egész; sokkal kézzel foghatóbb; és tervezgetni is könnyebb :-)
A helyreigazítást is köszönöm, bár a véleményem nekem sem változott. Szerintem pont egy orvosnak- akinek az emberrel is kellene foglalkoznia nem csak a beteggel (hús -hús)- kellene ezt tudnia; hogy egy kis empátiával sokszor többre lehet menni, mint nélküle. Egy mosoly, egy kis megértés nem kerül semmibe; viszont hamar híre megy hogy az illető milyen emberséges és szerethető (és ennek nincs köze a szakmaisághoz).
Én sem tartom éretlenségnek; inkább annak a jele, hogy valaki várja a babáját :-)
Egyébként 3 diplomás, több éve házasságban élő nő vagyok, bőven túl a 3. X-en. De csak válaszként írtam le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!