27 hetesen létezik, hogy csak 3 kilót szedtem fel? Ti ennyi hetesen hány kilót szedtetek fel? Fiút vagy lányt vártatok?
Figyelt kérdés
2014. aug. 26. 17:16
11/19 anonim válasza:
Persze, főleg akkor, ha eleve nem vagy vékony, vagyis van némi túlsúly rajtad.
Én az egész terhességem alatt összesen 4 és fél kg-ot híztam, konkrétan terhességem elején több kg voltam, mint szülés után közvetlenül. De volt túlsúly rajtam.
Illetve az, hogy most még csak ennyit híztál, a végére simán még feljöhet több kg.
Amúgy fiam született, 3960 grammal.
12/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Először is köszönöm a sok választ igen gondoltam,hogy a felszedett kilók nincsenek összefüggésbe a baba nemével, csak kíváncsi voltam.Ami miatt jobban aggódtam az a kevés hízás,de akkor ezzel sincs semmi probléma.Első fiammal én is a vége fele híztam jobban csak vele az első pár hónapban több kilót szedtem fel.
2014. aug. 26. 20:14
13/19 anonim válasza:
Én most vagyok 37 hetes és sajnos már 22kg-ot híztam:/ nagyon bánom h nem figyeltem oda mert így sokkal nehezebb!! Ha újra kezdeném,akkor répa és karalábé lógna a számból az biztos :)
14/19 anonim válasza:
Ne csüggedjetek! 58-al lettem terhes, 87 szültem. Most 11 hós kislány és 64kg vagyok :)))
15/19 anonim válasza:
32. hetesen + 10 kg. Pedig tornázom és nagyon odafigyelek az etkezésre. Én nem érem, hogy csináljátok, hogy itt majdnem mindenki ilyen keveset hízott?:)
16/19 anonim válasza:
15-ös szerintem ez alkat kérdése is, genetika. Én eszek rendesen, ha megkívánok egyszendvicset este 11-kor, akkor megeszem, és a pocakomon kívül nincs rajtam egy deka sem. A barátnőm egy pohár víztől meg egy fél szelet répától is dagad. Anyukám is 55 kgvel kezdte és a terhességet amikor engem várt és alig 60-al ment szülni. Pedig ő falusi asszony, kolbászon, szalonnán meg tojáson élt a terhesség idején is.
17/19 anonim válasza:
Szia
Nekem eddig +1 kg. Na de majd mostantol... :D
24hkm
18/19 anonim válasza:
Vékonyabb testalkatú vagyok. Kb. 24 hetesen +7kg, kiderült a terhességi cukorbaj végéig -4kg. Egészséges ,2650g-os fiam született (2 héttel hamarabb a jósoltnál).
19/19 A kérdező kommentje:
32 hetes vagyok és most derült ki kisfiút várok
2014. szept. 30. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!