Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az előtej elapad, vagy végig...

Az előtej elapad, vagy végig fog most már kísérni a szülésig?

Figyelt kérdés

34. hétbe léptem és ma megindult a tejem.Az érdekelne,hogy ez már végig folyni fog,vagy csak néha néha jön 1-2 csepp

Köszönöm előre a válaszokat

2010. jan. 16. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Bizony végig csorogni fog!Hol több, hol kevesebb.
2010. jan. 16. 14:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen,ez már végig kísér,nekem a 20.héttől folyt...
2010. jan. 20. 13:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Én most várom a 3. babát, 19 hetes vagyok, még nem volt eddig előtejem. A 2. terhesség alatt sem volt egyáltalán. Az első terhesség alatt egy reggelre volt egy foltom, kb21-22 hetes lehettem, illetve valamikor később is volt egy kicsit kisebb folt. Egyébként semmi. Tehát akár el is apadhat, és persze folyhat is végig.
2010. jan. 20. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én most vagyok 31 hetes , nekem egy hete indult meg. Ez nekem is a 3. terhességem, az első kettővel nem volt előtejem. Megkérdeztem a védőnőt, azt mondta, hogy ez már megmarad, csak vannak napok amikor jobban folyik, van amikor csak nyomásra. De persze nem kell nyomkodni.
2010. jan. 20. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!