Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 29 hetesen csinálják a 30...

Ha 29 hetesen csinálják a 30 hetes ultrahangot az nem baj?

Figyelt kérdés

2014. aug. 26. 14:52
 1/5 anonim ***** válasza:

A 32. heti genetikaimat 31. héten csinálták.

Az orvos tudja, hogy az adott héten milyen parméterekkel kell, hogy rendelkezzen a magzat. Ebből nincs probléma.

2014. aug. 26. 14:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem. Én sem kaptam időpontot arra a hétre mikor kellett volna mennem és sem a saját orvosom sem az ultrahangos orvos nem mondott rá semmi "rosszat". Úgyis megkérdik hányadik hétben vagy és aszerint fognak megnézni.
2014. aug. 26. 15:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Megnyugodtam! :)
2014. aug. 26. 16:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem gond:) 28-32 hét között szokták elvégezni. Én a 30. héten voltam.

Boldog babavárást.:)

36hkm

2014. aug. 26. 16:04
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem a 12 hetest csinálták 11+6 héten és nem volt semmi gond.A paramétereket tudja a szonográfus és ha eltérés van azt is látja.Úgyhogy nem baj ha előbb vagy később csinálják.Azóta mi van veled kérdező?Minden oké a babával és veled?
2015. márc. 2. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!