Canesten 10 hetesen?
Voltam múlt héten dokinál erős viszkető folyással. Csinált valamilyen boraxos ecsetelést és azt momdta ha ennyitől nem múlik akkor használja kivülre canesten krémet, meg ha nagyon nem múlik akkor belül használhatok canesten kúpot is.
Már érzem hogy megint kezdek viszketni de most olvastam itt a gyakorin hogy 12 hét előtt nem szabad kúpot használni. Most akkor lehet e vagy sem kúpot használni?
6 hetes terhes voltam, mikor a doki mondta, hogy canestent kell használni. Az nem használt és egy másik kúpot írt fel. Semmi baja nem lett a babának. Később Vitagyn C nevű kenőcsöt kellett használnom. A doki annyit mondott, hogy applikátort nem lehet terhesség alatt használni, szóval kenőcsöt és kúpot is csak kézzel lehet használni. Ha a doki azt mondja, hogy lehet, akkor lehet. Senki nem fogja kockáztatni az állását, azzal hogy hülyességet mondjon a páciensnek.
4 hós baba anyukája
3as köszi :)
Megőrjít az állandó viszketés, sose gondoltam volna hogy terhességgel ez jár, de már sokan mondják hogy végig küszködtek vele.
Neked is boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!