Normális hogy már 24-25 hetesen dagadok, és fájnak a lábaim? Mit lehet tenni ez ellen? Ugye a picuromnak nem lesz baja ettől? Mi az a terhességi mérgezés?
Szia a terhességi mérgezés konkrétan azt jelenti, hogy a szíved a többletsúly (ez lehet víz, súlyfelesleg) miatt nem bírja a megterhelést, és nem tudja ellátni a babát megfelelően. A vérkeringés nem megfelelő, és ez nagy bajt jelenthet a babára nézve. Én is szigorú diétán vagyok, mert azt mondta a dokim, hogy ha kialakul, utána már nem sok mindent tudnak segíteni, kialakul a Help szindróma. Ezután utánna olvashatsz a neten. Nem ijesztgetni akarlak, de oda kell figyelni magunkra. Boldog babavárást!
30 hetes kismama
Szia!
Hát nem éppen jó, hogy már vizesedsz, de kb. azóta vizesedem én is. Ha más bajod nincs, és minden rendben van a vizsgálatokon, akkor a babának sem lesz baja. Sajnos nekem összejött minden és kórházba kerültem. Magas vérnyomás, dagadás, hirtelen súlygyarapodás, ráadásul a keringés sem volt megfelelő. Azt írták diagnózisként, hogy grav. toxémia (terhességi mérgezés).
Amit tehetsz, hogy ne kerülj ilyen helyzetbe:
Sószegény diéta, és figyelj az ásványvíz na tartalmára. A legkevesebb na a Nestlé Aquarelben van. Valamit pihenj sokat felpockolt lábbal, és kerüld a stresszt!
Ha ezeket betartod, akkor remélhetőleg nem lesz gond.
34 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!