Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire utalhat ha magasabb az...

Mire utalhat ha magasabb az AFP-m?

Figyelt kérdés
Sajna még senki nem adott kielégítő választ. A kisfiammal is 67,5U/L és most ezzel a terhességemmel is 63,5 A mom az 2,11 Állítólag határértéken belül van de mégis magas... merthogy 50 felett jobban odafigyelnek az embeerre. De mitől??? A kisfiamnak nem volt semmi baja... születés után volt hemangiómája, de az úgy gondolom a születéskor nem volt meg... Tud vki tanácsot adni?
2010. jan. 15. 12:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem 75 volt az AFP-m.Tudomásom szerint, ennek a vizsgálatnak konkrétan semmi értelme, és a környező országok, a fejlettebbekben nem is alkalmazzák, mert nem pontos és elavult. Az én kilányomnak semmi baja azóta se.

Nekem sokan mondták, hogy felesleges vizsgálat csak kötelező és ezért kell, és kéész.

2010. jan. 15. 13:47
 2/2 anonim ***** válasza:

A te értéked bőven határértéken belül van, csak 2,5-től számít magasnak.

A magas AFP egyébként nyitott gerincre utalhat, az alacsony pedig Down-kórra.

Azonban az AFP vizsgálat annyira pontatlan és megbízhatatlan, hogy külföldön a legtöbb helyen már nem is végzik.

Itt egy cikk: [link] és ne aggódj!

2010. jan. 15. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!