Van itt olyan kismama aki nem annyira élvezi a terhességet?
Figyelt kérdés
Fèlreèrtès ne essèk, règòta vàrtunk a picinkre, imádom a babucim, azt ahogy mozog bennem ahogy érzem hogy itt van, de... Nem érzem magam jòl a bőrömbe, nem vagyok a felhők között,halàlra unom magam és rettegek h bálna leszek...2014. aug. 20. 17:45
11/17 A kérdező kommentje:
Akartam lightos terhestornàzni,itt a közelben semmi,de semmi.Szeptembertől indul az uszodàban kismama program oda majd benèzek biztosan,az már nemsokára itt lesz,csak a dokim is belemenjen!
2014. aug. 20. 18:18
12/17 anonim válasza:
5-ös vagyok
Most 36. hét.
Ezt a pár hetet már kihúzom valahogy. :)
13/17 A kérdező kommentje:
Mèg egy pici és làthatod a babòcàd :) nekem mèg elèg sok van hàtra,de annàl jobban vàrom.Szeretnèm màr làtni hogy nèz ki picurom :)
2014. aug. 20. 19:30
14/17 anonim válasza:
Én sem élvezem. Pedig tudnám,csak van bennem egy félsz. Feküdnöm kell,mert 24 hetes vagyok és már kinyílt a méhszáj. Van egy 2 évesem,akivel foglalkozni szeretnék,de nem mindig sikerül. Persze,nem tudok egész nap feküdni,azért hetente 2x elviszem,a többi napon a család többi tagja felváltva szervez neki progikat... A szívem szakad meg,hogy nem lehetek ott,csak hallgathatom,ahogy meséli. Én is unatkozom,közben meg félek,nehogy baj legyen. Az idő így baromi lassan telik,vánszorognak a napok. Semmi hasznosat nem csinálok,nem járok sehova,teljesen be lehet kattanni. A napom fény pontja az este,amikor összebújunk a fiammal és mese közben,a kezemet fogva alszik el.
15/17 A kérdező kommentje:
Nem lehet könnyü...pàrod sokat dolgozik?Nagyon aranyos az utoslò mondatod!Nekem a hétvègèk a vàrt napok mert akkor ugye pàrom nem dolgozik,mindig kitalàl valamit mivel dobja fel a napom.Majd ha itt lesznek a picik nem unatkozunk,addig is kibirjuk valahogy.
2014. aug. 20. 20:50
16/17 anonim válasza:
En azert nem tudom elvezni,mert rettegek,hogy lesz valami baja a babamnak :(
5.het ota itthon vagyok es sajna volt idom minden hulyeseget osszeolvasni :(
Imadom,hogy itt van,alig varom,hogy nagy pocim legyen es mehessek 30x heten sullybecslesre,stb de folyton minden hulyesegen aggodok es nem MEREM elvezni. Felek,hogy elbizom magam,ohh minden oke es bummm lesz valami baj :(
22hkm
17/17 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó ilyet nem szabad csinàlni,mert csak bebeszéled magadnak a rosszat bevonzod a negativat.Gondolj arra h minden rendben van a babócával és ugy is marad,csak pozitívan!!!olvasni itt hasznosat is ès persze borzasztó dolgokat,meg sok az ilyesztgetès,de ne olvass negativ tèmàkat,kerüld öket!Koncentràlj a picire daj meg neki màr most mindent,beszèlj hozzà,szedd a vitamint,nem lesz semmi baj!
2014. aug. 20. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!