Miért nem érzem még 18 hetesen, hogy a babám megmozdult volna?
Szia.
Nem mindenkinek mozdul meg korán a baba.Èn is elsö babát várok,én a 15.hét végén éreztem meg elözször.Este volt már feküdtünk a férjemmel.2 kis nyomást éreztem belülröl.akkor még nem voltam bene biztos.Aztán ma´snap este ismét éreztem.Akkor már tudtam,hogy a kis pocaklakó az.Ne izgulj,hamarosan nálad is jelentkezn fog az érzés,e´s nem tudod mással összekeverni.
27 hetes kismama.
szia
ne aggódj, először én sem volam biztos benne mit érzek! pici pukkanásokat éreztem és mikor egyre többet és erősebben, akkor már biztos voltam benne, hogy a baba mozog. 25ik hétbe vagyok és olyan aktív a babám, hogy néha még aludni sem fogod. ahogy nő, egyre erősebben fogod érezni. esténként feküdj le nyugodtan, se tévé semmi és nézd a hasad, simogasd meg, érezni fogod. jó ha a párod is ott van, bár ő nem biztos hogy fogja érezni.
jó babavárást
Szia! Én csak a 20. héten éreztem először. Első baba a igaz, de egy gramm háj sem volt a hasamon.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!