Mekkora volt a babátok a 10. vagy a 13. heti ultrahangon?
Szia!utoljara nekem crl-t 12+3naposan mertek ami 6cm volt pont.
Az en babam azota is mindig 1-2nappal kisebb mint az igazi kora. A het mindig megfelel par nap elteressel. Nem kozepidoben fogant,mert 32 naposak voltak a ciklusaim kb :)
A 13.heten is 6-7cm korul van a crl merete,amit a fejetol a fenekig mernek a labai nincsenek benne :)
Ha nem mondtak semmit,valoszinuleg nincs baj 12-13.hetig kb minden baba egyforma innentol ha mesz uh-ra akkor fogja mondani a dokid,hogy kicsi-e. Amugy elvileg a lany babak mindig kisebbek :) vagy nagy %-ban :)
22hkm
Nekem a 12+5 hetes uh-n volt 6 cm a crl, ez és a többi méret alapján akkor 12+2 hetesnek felelt meg, ami reális tekintve a peteérést és az együttléteket.
Utolsó neked lányod lesz?
Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugtattatok! :)
Nekem is a crl értéket mondták, de állítólag mindenhol azt mérik, mivel a lábacskákat nem mindig lehet lemérni...De akkor lehet, hogy ezeken az oldalakon mégis a teljes hosszára írták a 10 cm-t, mondjuk anyukám szerint is irreálisan nagy lenne egy 13 hetes baba, ha csak a feje búbjától a fenekéig lenne 10 cm...Csakhát első babám, és aggodalmaskodó vagyok, amióta terhes vagyok:)
Mindenkinek boldog babavárást, mégegyszer köszönöm a válaszokat!
2-es vagyok
Kislanyom lesz,igen :)
12+0 hetesen voltam az uh-on akkor volt a crl 6 cm. Az uh szerint ez a méret 12+5 hetesnek felelt meg. Szerintem nincs okod aggódni :) Boldog babavárást
14+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!