Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mekkora volt a babátok a 10....

Mekkora volt a babátok a 10. vagy a 13. heti ultrahangon?

Figyelt kérdés
Én eddig ezeken a heteken voltam ultrahangon, és az interneten minden héten megnéztem, hogy mekkoranak kellene lennie a babának. Az ultrahangon viszont meglepődtem, hogy sokkal kisebb, mint amit írtak...Tudom, hogy nem kell mindent elhinni, amit olvas az ember, de több oldalon is hasonló adatokat írtak...A 13. héten 10cm helyett az enyém kevesebb, mint 6 cm volt..Az orvos viszont nem mondta, hogy tùl kicsi. Érdekelne, hogy hasonló korú magzataitok mekkorák voltak...
2014. aug. 19. 10:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem 13 + 3 naposnak mondták a genetikai UH - n, a CRL 82 mm volt, ami teljesen megfelel ennek a kornak. (CRL: feje búbjától a feneke végéig.) A combcsontja (FL) 11,1 mm volt, ha hozzáadom, hogy a lábszára is kb. ekkora, akkor tényleg nagyjából 10 cm lehetett. Nálatok mi volt 6 cm? Mert általában a CRL - t mérik.
2014. aug. 19. 10:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!utoljara nekem crl-t 12+3naposan mertek ami 6cm volt pont.

Az en babam azota is mindig 1-2nappal kisebb mint az igazi kora. A het mindig megfelel par nap elteressel. Nem kozepidoben fogant,mert 32 naposak voltak a ciklusaim kb :)

A 13.heten is 6-7cm korul van a crl merete,amit a fejetol a fenekig mernek a labai nincsenek benne :)

Ha nem mondtak semmit,valoszinuleg nincs baj 12-13.hetig kb minden baba egyforma innentol ha mesz uh-ra akkor fogja mondani a dokid,hogy kicsi-e. Amugy elvileg a lany babak mindig kisebbek :) vagy nagy %-ban :)

22hkm

2014. aug. 19. 10:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem a 12+5 hetes uh-n volt 6 cm a crl, ez és a többi méret alapján akkor 12+2 hetesnek felelt meg, ami reális tekintve a peteérést és az együttléteket.

Utolsó neked lányod lesz?

2014. aug. 19. 11:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is azt csináltam mint te :) nézegettem az interneten és aggodalmaskodtam hogy Úristen az én picikém kisebb mint amilyennek lennie kellene :) De nem így van,ne aggódj!!!!!! Nekem a 12.héten Crl:57mm ,azt mondta a dokim hogy tankönyvi adatok!!! Lehet később volt peteérésed attól is lehet... ha a doki nem mondott semmit akkor nincs min idegeskedni :) Boldog baba várást :)
2014. aug. 19. 11:39
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugtattatok! :)

Nekem is a crl értéket mondták, de állítólag mindenhol azt mérik, mivel a lábacskákat nem mindig lehet lemérni...De akkor lehet, hogy ezeken az oldalakon mégis a teljes hosszára írták a 10 cm-t, mondjuk anyukám szerint is irreálisan nagy lenne egy 13 hetes baba, ha csak a feje búbjától a fenekéig lenne 10 cm...Csakhát első babám, és aggodalmaskodó vagyok, amióta terhes vagyok:)

Mindenkinek boldog babavárást, mégegyszer köszönöm a válaszokat!

2014. aug. 19. 11:54
 6/8 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

Kislanyom lesz,igen :)

2014. aug. 19. 12:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Ultrahangon mindig az ülőmagasságot mérik..13hetesen a 6cm körüli érték teljesen normalis:))
2014. aug. 19. 13:18
 8/8 anonim ***** válasza:

12+0 hetesen voltam az uh-on akkor volt a crl 6 cm. Az uh szerint ez a méret 12+5 hetesnek felelt meg. Szerintem nincs okod aggódni :) Boldog babavárást

14+3 hkm

2014. aug. 19. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!