33 hetesen, vizsgálat nélkül Canestent írt fel a doki. Használnátok?
Tegnap reggel óta nagyon viszketek, mondtam a dokinek, aki meg sem vizsgált, azt mondta canesten combi. Ennyi...
Régen is mindig másféle kupot kaptam ilyen panaszokra, most a doki vizsgálat nélkül honnan tudja, hogy erre "van szükségem"?
Ismerős! Én is vizsgálat nélkül kaptam kúpot :( Azt sem tudta, pontosan mi a bajom, és hogy nem vagyok-e nyitva!
SZTK...
Egy próbát megér, ártani nem fog, kismamák is használhatják. Csak ne az aplikátorral helyezd fel, hanem kézzel.
Jobbulást és könnyű szülést, egészséges babát kívánok!
Igen,éppen ma használom a 3.at!De már eltüntette azt a sok kis szemetet!:)
24h terhes
A viszketést általában gombás fertőzés okozza, de ezért kell orvoshoz menni, mert nem tuti, hogy az, és annak is több fajtája, szintje van, jobb , ha a doki mondja meg, mit ad rá. Nekem szinte mindig mást adtak ugyanazokra a tünetekre, ezért nem hiszek abban, hogy jó dolog ilyet recept nélkül venni és használni.
De köszi, megnyugtattatok, ma elkezdem és remélem használ, mert igen rontja a közérzetem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!