Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetesen, vizsgálat nélkül...

33 hetesen, vizsgálat nélkül Canestent írt fel a doki. Használnátok?

Figyelt kérdés

Tegnap reggel óta nagyon viszketek, mondtam a dokinek, aki meg sem vizsgált, azt mondta canesten combi. Ennyi...

Régen is mindig másféle kupot kaptam ilyen panaszokra, most a doki vizsgálat nélkül honnan tudja, hogy erre "van szükségem"?

2010. jan. 14. 20:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős! Én is vizsgálat nélkül kaptam kúpot :( Azt sem tudta, pontosan mi a bajom, és hogy nem vagyok-e nyitva!

SZTK...

2010. jan. 14. 20:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy próbát megér, ártani nem fog, kismamák is használhatják. Csak ne az aplikátorral helyezd fel, hanem kézzel.

Jobbulást és könnyű szülést, egészséges babát kívánok!

2010. jan. 14. 20:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is kaptam 32 hetesen semmi gond. Engem meegvizsgált.
2010. jan. 14. 20:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen,éppen ma használom a 3.at!De már eltüntette azt a sok kis szemetet!:)

24h terhes

2010. jan. 14. 20:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan használhatod. Én nyitva vagyok, és egy hetes klion kúpot kaptam, de ez már a 3. kúpos kezelésem. Kliont úgy írt fel, hogy nem vizsgált, és nyitva vagyok hetek óta, azt mondta, mivel nyitva vagyok ne nyomjam annyira mélyre a kúpot. Semmi gond nem lesz, nyugi. 39 hetes km
2010. jan. 14. 20:43
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
én már többször használtam úgy is h nem is látott orvos.azért lehet venni recept nélkül is.
2010. jan. 14. 20:53
 7/12 anonim ***** válasza:
66%
bocsi de ze a viszketés mitöl van nekem délutántol van???!!!!!!!!!
2010. jan. 14. 21:32
 8/12 A kérdező kommentje:

A viszketést általában gombás fertőzés okozza, de ezért kell orvoshoz menni, mert nem tuti, hogy az, és annak is több fajtája, szintje van, jobb , ha a doki mondja meg, mit ad rá. Nekem szinte mindig mást adtak ugyanazokra a tünetekre, ezért nem hiszek abban, hogy jó dolog ilyet recept nélkül venni és használni.

De köszi, megnyugtattatok, ma elkezdem és remélem használ, mert igen rontja a közérzetem...

2010. jan. 14. 21:53
 9/12 anonim ***** válasza:
65%
CSAK AZ A LEGJOBB HOGY MA KORHÁZI WC -BE VOLTAM !ÉS EGY IDEJE NEM VOLTAM SEHOL WC-N CSAK ITTHON AMIT TAKARITOK!!LEHET HOGY OTT KAPTAM EL VALAMIT??ÉRDEKES LENNE!!36+4HETES MAMI
2010. jan. 14. 23:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ezt kellett használnom.Engem sem vizsgált meg.Nekem használt,rögtön elmúlt. :))
2010. jan. 15. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!