Szerintetek ez szellemcsík, vagy igazi lehet? Benu nevű gyorsteszt.
Figyelt kérdés
Ezt a reggeli pisiből csináltam, már 2. napja késik. Amikor megcsináltam elég halvány volt, de erősödött ahogy száradt. Kezdhetek örülni? :)
2014. aug. 18. 16:17
11/15 anonim válasza:
pihenj és szedj magnéziumot!
Nem lesz semmi baj
12/15 anonim válasza:
Szia. Ez teljesen természetes, ne aggódj! Nekem is így volt az elején. Mindig azt hittem, hogy most fog megjönni, aztán egy hét késés után teszteltem. 5 hetes kismama voltam amikor a nőgyógyász is megállapitotta a terhességet. Vigyázz magatokra!14 hkm
13/15 anonim válasza:
Nekem a mai napig allandoan vannak menni szeru fajdalmaim szoval be aggódj.... en is sokat stresszeltem magam az elejen emiatt de nem kell... :) gratulalok es boldog baba varast :)
12 hkm
15/15 anonim válasza:
* ne ... mar irni sem tudok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!