Táppénzen vagyok 2 hónapja. Ebben a hónapban még nem kaptam meg a táppénzem. Ezt már a TB utalja, vagy pedig még minidg a munkáltatónak kell? Lehetséges, hogy késik sokat?
Figyelt kérdés
2008. aug. 6. 16:31
1/2 anonim válasza:
ha a munkahelyed tb kifizetőhely, akkor onnan kapod, és ők visszaigénylik a tb-től, ha pedig nem kifizetőhely, akkor elküldik a tp papírodat a tb-nek, és majd ők utalnak, de az első 15 nap az minden évben betegszabi, amit a cég köteles fizetni.
ezt a munkaügyön kell megkérdezni, mert lehet hogy nem küldték tovább a papírjaidat.
2/2 anonim válasza:
Én június eleje óta vagyok táppénzen, a táppénzem első részletét most kaptam meg a TB-től, a többi részére még mindig várok, szóval elég lassan utalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!