Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18. heti uh-n nektek mit...

18. heti uh-n nektek mit mondtak? A nemét már meg fogják tudni mondani?

Figyelt kérdés
2014. aug. 18. 11:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Biztosan megtudják majd mondani, ha a baba is úgy akarja. :) Nekem sajnos csak a 22. héten derült ki hogy kiscsaj, mert a 18. het uh-n az istenért sem akarta megmutatni magát! :)

35hkm

2014. aug. 18. 11:24
 2/11 anonim ***** válasza:

Nálunk Pécsett nem mondanak nemet, első terhességem alatt bepróbálkoztam és közölte az orvos, hogy nem mindegy hogy mi lesz?! Ő nem azért van itt hogy tippelgessen.

Csak a kötelezőkre jártam oda, egy másik sztk-s dokihoz jártam a köztes időkben, írtó jó fej volt, kisfiamnál a 16. héten, most a kislányomnál a 18. héten mondta meg a nemét.

2014. aug. 18. 11:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem kettőnél meg tudták mondani a 18 hetes UH-n. Jövő héten megyek a harmadikkal, kíváncsi vagyok :) (Bár igazán a családom kíváncsibb, nekem tényleg mindegy , csak minden rendben legyen vele, van egy lányom és egy fiam is), de azért bennem van, hogy szeretném tudni, kisfiú vagy kislány lakik odabent :)
2014. aug. 18. 11:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Szintén Pécs... engem szinte lehurrogott a doki, h meg mertem kérdezni, lehet e tudni a nemét... mert, h senkit sem az érdekel, h mindene megvan e. (De miért is kérdeztem volna meg amikor már elmondta? no mind1).

18. heti Uh lányka (már a 12. hetin is lányt mondtak) :)

2014. aug. 18. 12:04
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha megmutatja magát, akkor igen. Meg ha az orvos akar ezzel foglalkozni. Nálunk is úgy van, hogy sztk-ba jön ki hetente 1-szer egy szonográfus, és ő végzi a genetikai UH-okat. Fapofával nézi a monitort, feléd se fordítja, mondja az értékeket, megnézegeti, aztán jól van. Első gyereknél bejött a férjem, és rákérdezett látni-e már a nemét, és nagy morcosan ránézett a férjemre, és rávágta, hogy nem!

Meg munkatársamnak is mondta, hogy nem az a lényeg, és a váróban is beszélték a kismamák, hogy szinte allergiás erre a kérdésre. :)

Úgyhogy mi elmentünk külön 4d-re azért is, hogy végre lássuk is, meg hogy esetleg a nemét is megtudjuk.

2014. aug. 18. 12:35
 6/11 Margit84 ***** válasza:
A kérdés az kedves kérdező, hogy sztk-ba mész 18. hetire vagy magánba? Mert teljesen más a kettő. Itt amiket olvasok válaszokat az SZTK rendelés... én magánba voltam ott teljesen más volt minden mint az itt leírtak.
2014. aug. 18. 12:39
 7/11 A kérdező kommentje:
SZTK-ba megyek az orvosomhoz.
2014. aug. 18. 12:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én mondjuk Debrecenbe járok ultrahangra, és itt a Klinikán és a Kenézyben is aránylag normálisak a szonográfusok. Ha látja a nemét, akkor kérdezés nélkül megmondja! Én mondjuk tuti nem állnám meg szó nélkül ha a szonográfus nem akarná megmondani a nemét. A saját gyerekemről van szó, nehogy ne tudja már megmondani! :)
2014. aug. 18. 13:06
 9/11 Margit84 ***** válasza:
Mi magánban voltunk, nekünk a 12. hetin és a 18. hetin is megkérdezte először az orvos, hogy akarjuk-e tudni. Megvárta hogy mondjuk, hogy igen, és utána mondta, először 80%-osra. Most a 18. hetin viszont 100%-ra mondta és közben mutatta is, hogy ez már tuti biztos.
2014. aug. 18. 13:12
 10/11 anonim ***** válasza:

Mondjuk sztk-s rendelésen sem feltétlenül bunkó a szonográfus. Mint írtam, aki hozzánk jár, az az, de pl. most 31 hetesen az orvosom továbbküldött egy másik szonográfushoz, mert kicsit picinek találta a babát, és mondta, hogy megnyugtató lenne, ha más is megnézné, és az a szonográfus tök más volt. Oda fordította a monitort, elmagyarázta mi micsoda, megkérdezte tudom-e már a nemét, és megerősítette, hogy igen, valóban az, és külön meg is mutatta a szeméremajkakat. Mondta mit lát, mit mér, és kérés nélkül még képet is nyomtatott az arcocskájáról.

Szóval igazából személytől függ, maga a szonográfus hozzáállásától.

2014. aug. 18. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!