Miskolcon szült vagy jár valaki Fenesi Istvánhoz? Ha igen szeretnék róla véleményeket! Jót, rosszat, mindegy!
Szia! Egy barátnőmnek rossz tapasztalata van róla, én csak egyszer találkoztam vele, és nem is tudom. Válaszolt a kérdésemre, de nem volt túl kedves :P
Fizetős betegekkel biztos más :P
Az én véleményem:hozzá jártam a sztk-ba tanácsadásra minden hónapban mert a védőnőm vele rendelt mindig.Nem volt fogadott orvosom,de mivel amikor mentem mindig ő volt,így annak számított.
A 9hónap alatt egyszer sem vizsgált meg,mikor már 34hetesen rákérdeztem h miért nem?Akkor azt mondta h csak akkor vizsgál ha indokolt,egyébként nem bolygatná meg,mert abból lehet h csak baj lenne.Így engem a 9hónap alatt csak akkor vizsgált doki amikor megállapították h terhes vagyok.
Én ennek örültem.Mindig normális volt,válaszolt a kérdéseimre,nem volt vele bajom.
A volt kolléganőnek ő volt a fogadott orvosa,ő szerette,de őt császározta.....(erre még kitérek)
Eljött a szülésem.
Ügyeletes orvost kaptam Dr.Imri Istvánt-akiről csak jót mondhatok.
Ő kötötte be az Eda-t is,és ő volt ott velem a végén is....
DE!
Közben bejött Hardonyi,és bejött Fenesi is-épp ő volt az osztályos orvos,neki kellett döntenie a fontos dolgokban és csak ő császározhatott ha kellett....
Bejött valamikor délután(6ra született meg a lányom)
és azt mondta h ha 5ig nem lesz baba akkor császár....
Utólag kiderült(a szülésznő mondta)azért mert 6kor lejár a műszakja és ment volna haza...
DE hál istennek nem jött már utána és én is jól tágultam és 6kor magától természetesen megszületet a lányom.
A lényeg???
Az h nem érdekelte h mi van velem.Ha épp nem úgy tágulok ahogy neki jó lett volna simán megcsászároz és nem vár.DE gondolom látta h már jön a tolófájás vagy a szülésznő szólt neki nem tudom,de nem jött be többet és simán szülhettem,de rettegtem attól h azért mert haza akar menni császár lesz...
A barátnőm 1hónappal utánam szült.Nála nem várt,császározott.A véleményem?Ne ma kismamát tartja a fontosabbnak hanem saját magát.Tuti h azért lett császár mert dolga volt épp,és sietett...
Pedig fel akartam fogadni,még jó h nem tettem.
Nekem ez a véleményem róla.NEm szeretem.
ÉS utána mikor szülés után jött be a szobába vizitelni-hát...nem igazán tetszett a hozzáállása dolgokhoz.
Én nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!