Barátnőm 6 hetesen volt Uh-on ahol minden rendben volt. Kivéve volt egy kis bevérzése. Ma 8 hetes és rózsaszin folyása van, nagyon fél hogy elveszíti a babát! Mitől lehet ez a rózsaszín folyás?
Lehet köze a bevérzéshez??? Vagy esetleg nem akar maradni a baba??? Semmit nem érez, nem görcsöl a pocija stb....
A bevérzésre a doktornő azt mondta, hogy kímélje magát a barátnőm semmi más.
Én pont igy voltam, nem egész 6 hetesen bevéreztem és látszott is az uh-on, egy jó derék folt a méhemben. Nagyon megijedtem, mondta a doki, hogy ha jól fejlődik a terhesség akkor el kell hogy nyomja a bevérzést, de persze forditva is elsülhet.Szerencsére nem igy történt. Bár még 8 hetesen is látszott egy picit, utána viszont teljesen felszivodott. Kaptam Duphastont mivel az előző összes terhességeimnél nagyon sokat barnáztam. És még igy is volt barnázásom 1,5 hete is, csak annyiban segitett a tabi, hogy sokkal kevesebb és csak halvány barna volt. Most már átléptük a 15. hetet, remélem minden rendben lesz.
Barátnőd nyugodjon meg! Pihenés, no szex és ha egészséges a baba akkor úgyis maradni fog! Amint látod nem kell feltétlen hogy rosszat jelentsen a barnázás, bár mig nem volt 2 gyerekem addig én is mindig rettegtem.
2 egészséges lányka anyukája és 15 hetes km
Sok sikert neki! :-)
Ma voltunk uh-on minden rendben van a babával:-)
És a bevérzés is megszünt. Köszönjük a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!