Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 150/90 a vérnyomásom, eddig...

150/90 a vérnyomásom, eddig mindig alacsony volt. Mit csináljak, hogy lemenjen?

Figyelt kérdés

Ihatok rá 1dl minőségi bort, vagy van valamilyen tea?

37hetes kismama

2008. aug. 6. 12:01
 1/8 anonim ***** válasza:

azonnal orvos vagy védőnő!toxémia jele lehet!!

4

2008. aug. 6. 12:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz!

AZONNAL ORVOS!!!!!

2008. aug. 6. 12:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Először is nyugodj meg! Menj el a védőnőhöz vagy orvoshoz, vigyél vizeletet,hogy meg tudja nézni tesztcsíkkal, hogy van-e benne fehérje. Pihenj egy kicsit, egy fél óra múlva mérd vissza,lehet hogy csak kiugrott valamiért. De bort ne igyál, mert úgy tudom, az is emeli a vérnyomást! Jobbulást! Üdv 25 hetes kismama
2008. aug. 6. 12:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell megijedni. Pihenj egy kicsit a hűvös szobában, aztán mérd meg újból. Egy telefont azért mindenképp megér a védőnőnek/dokinak, a saját nyugalmad érdekében.

Ebben a hőségben egyébként nem is csoda, hogy feljebb megy az emberek vérnyomása. Nekem teljesen jó szokott lenni, most mégis magasabb egy kicsit nekem is.

2008. aug. 6. 12:27
 5/8 A kérdező kommentje:
A kórházamból jövök ctg-ről. ott mérték, a nővér nem mondott rá semmit, vizeletem tiszta, baba jól van. a dokim annyit mondott mérjem naponta 3szor és ha nem megy lejebb akkor hívjam fel.
2008. aug. 6. 12:27
 6/8 A kérdező kommentje:

köszi az aggodalmat, aranyosak vagytok!

Délután hozza a párom a vérnyomásmérőt, de már most érzem, hogy jobb. Csak tippekre lennék kiváncsi mi tartja lennt a vérnyomást.

2008. aug. 6. 12:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Fokhagyma.Leviszi a vérnyomást.Én pont amiatt nem ehetek, mert nekem meg túl alacsony. Tegnap mérte a védőnő 90/50. Egy kávé után. Próbálj meg sokat pihenni, lehetőleg hüvös szobába. A csuklódra folyathatsz egy kis hideg vizet is. Hátha... Jobbulást neked!

36 hetes kismama

2008. aug. 6. 12:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem sem kell aggódni. Nagyon sokminden miatt felszaladhat, ebben a melegben nem is csoda. Du. mérd meg, hidd el, rendben lesz. Viszont ha tartósan magas, mindenképp szólj orvosnak, vagy védőnőnek!
2008. aug. 6. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!