Jók ezek az eredmények? és az utolsó mondat mi lehet?
Figyelt kérdés
30 hét 3 napos Uh eredmények
Bpd 79 mm
Ofd 94 mm
Hc 273 mm
Apd 76 mm
Tad 73 mm
Ac 234 mm ami nekem tényleg kicsinek tűnik.
Fl 62 mm
Tib 50 mm
És amit nem értek
Az UMBILICALISON NORM FLOW
JA A BECSÜLT SÚLY 1463 GR
aZT MONDJA A DOKI HOGY készüljek fel hogy ugy kb akkora lesz mint az előző vagyis 3600gr körül .lehet erre már most következtetni??
2014. aug. 14. 14:19
1/2 anonim válasza:
Nekem jónak tűnnek az eredmények. Az utolsó mondat pedig azt jelenti, hogy a köldökerekben jó a véráramlás, tehát nincs gond!
2/2 anonim válasza:
Jó eredmény, a hasa tényleg pici, de egyébként jó. Amúgy ezt a következtetést furcsállom, mert nekem 30+6 naposan hasonló értékek lettek, (van ami kicsit kevesebb, van ami több, pl. a hasa (AC) 256, a becsült súlya, 1560g, összességében kisebb az átlagnál, mert a doktor szerint ilyenkor olyan 1800g körül szoktak már lenni, szóval nem lesz nagy baba. A testvére is kifejezetten picike volt, meg mi szülők sem vagyunk nagy darabok, úgyhogy ez a része nem lep meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!