Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiknek égett a gyomruk,...

Akiknek égett a gyomruk, hányingerük volt hánytak is sokat leírnátok milyen nemű lett a gyermek?

Figyelt kérdés
Vagy hogy hajas baba volt e?:)
2014. aug. 13. 20:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én kb. a 6. héttől minden reggel hánytam a terhesség végéig, sőt még a szülő ágyon is. a 4.-5. hónap fele, már hozzá szoktam. Kislányunk lett, hosszú és sok hajjal :) (állítólag emiatt is lehet a hányás, de már sok mindent hallottam)
2014. aug. 13. 20:42
 2/13 anonim ***** válasza:

bár nekem semmilyen tünetem nem volt egyik terhességemnél sem és lányom és fiam is van

szerintem ez sima babona ....

2014. aug. 13. 20:47
 3/13 anonim ***** válasza:

Kisfiamnál se hányinger, se émelygés, se hányinger. Kislányomnál émelyegtem éjjel nappal a 14. hétig.

A gyomorégésnek semmi köze a baba hajához.

2014. aug. 13. 21:05
 4/13 anonim ***** válasza:
Durva savam volt az elejen a13.hetig allandoan hanytam..a savam nem mult el csak lightosabb:)) de en mar ennek is orulok,h csak hetente,kethetente hanyok!:)kisfiam lesz:)23hkm
2014. aug. 13. 21:10
 5/13 anonim ***** válasza:
Mindkettővel sokat égett a gyomrom. Egyikkel sem hánytam. Alig volt hajuk. Egyik kisfiú másik kislány. Egyetlen különbség, hogy a hányinger a lányommal volt erőteljesebb, de hamarabb elmúlt (a 11. hétre). A fiammal viszont nagyon fáradékony voltam a 15. hétig és a hányinger is eddig tartott.
2014. aug. 13. 21:19
 6/13 anonim ***** válasza:

egy alkalommal sem hánytam, viszont gyomorégéssel kínlódtam, de ennek az oka egyértelműen a Bricanyl-pipolphen volt, amit 4 hónapig szedtem... sajna nem válogat, lazítja a gyomorszáj izomzatát is, mihelyst vízszintesben voltam, folyt a savam a nyelőcsőbe. Ülve aludtam :(

Lány lett, hajasbaba.

2014. aug. 13. 21:20
 7/13 anonim ***** válasza:

az elejétől a 33. hétig hánytam minden nap aztán a 38-39 hetet is végig hánytam 38 hetesen annyi savam volt hogyha lefeküdtem hánynom kellett és rettenetesen égett a gyomrom.

fiam lett

2014. aug. 13. 21:21
 8/13 anonim ***** válasza:

7-es vagyok

sok hajjal született, a tesómnak is égett a gyomra és neki is hajas babája született de neki lány

2014. aug. 13. 21:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Lany lett es igen volt nagy haja. Meg szules napjan is hanytam ugy egett a gyomrom. Az elejen nem a terhessegnek csak a vegen. Kb 28-30 hettol egett folyamatosan a gyomrom es hanytam tole annyi savam volt.
2014. aug. 13. 21:38
 10/13 anonim ***** válasza:
2x lány, sok hajuk volt
2014. aug. 13. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!