Szeretnék segítséget kérni szülési szabadság alatt lehet igényelni fizetés előleget?
Figyelt kérdés
Már a munkaügyön kérdeztem de nem tudták megmondani, de ezt cég válogatja vagy pedig irva vagyon valahol2014. aug. 12. 19:05
1/12 anonim válasza:
Szulesi szabadsag alatt kizart, elvegre nem dolgozol.
2/12 A kérdező kommentje:
Hát végül is dolgozom csak nem aktívan. De köszönöm a választ, majd kiderül jövőhétig lehet-e. De azért vicces az ott ülő irodás nem tudja megmondani ami a feladata lenne...
2014. aug. 12. 19:12
3/12 anonim válasza:
Dolgozol csak nem aktivan??? Az erdekes. Szulesi szabadsag alatt ugyanis nem lehet dolgozni. Max munkaviszonyban allsz.
4/12 anonim válasza:
Szerintem is kizárt. Mivel akkor nem dolgozol, nem is fizetést kapsz.
5/12 anonim válasza:
Nem is tudnak levonni. Vagy tb kifizetohely a munkahelyed?
6/12 anonim válasza:
Terhességi gyermekágyi SEGÉLYT kapsz, nem fizetést. Így elég nehéz lenne belőle fizetési előleget adni. Ha pedig nem tb kifizetohely a munkahelyed, akkor nem is ők utalják, hanem az Oep.
7/12 anonim válasza:
OFF Mi tortent, hogy eloleg kell? A GYED megkevesebb lesz am....
8/12 anonim válasza:
Fizetés nélküli szabadságon vagy hogy lehetne ne viccelj.
9/12 anonim válasza:
Szulesi szabadsagon van, utolso. Fizetesnalkulire annak lejarta utan megy. Ha megy...
10/12 A kérdező kommentje:
Most is vonták le, mert még volt belőle. De akkor nem. Majd kiderül. Hát igen mivel munkaviszonyban vagyok csak rosszul fogalmaztam azért értetted félre szerintem.
2014. aug. 13. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!