Van itt olyan, aki kb 5/6 hetes, hogy erzitek magatokat?
Kitísztott meg ecsetelt, azt mondta ha ennyitől nem múlik el a folyás meg a viszketés akkor használhatok canestent. Most nincs semmi viszketés folyás de amilyen szerencsétlen vagyok tuti visszajön. A csípős vizeletre azt mondta hogy igyak sok folyadékot meg ajánlotta a tőzegáfonyát. Arra az esetre ha ennyitől nem múlna el akkor kiírt egy antibiotikumot (egy tasak) és ha ez sem segít akkor menjek vissza.
A babó jól van, van szívverése és 11 mm :)))
De jó,gratulálok a szívveréshez! :)
/a két petezsákos,aki még izgul és várja a keddet../
Én is kedden megyek orvoshoz :)
Viki
2-es válaszoló:
GRATULÁLOK!! :)
De legalabb mar nem viszketsz!!! A tozegafonya az a blueberry?
En holnap megyek dokihoz. De miutan varosi korhazba megyek, itt nem csinalnak uh-t a 12. hetig. - Dokik lefizetese sem letezik ( hala Istennek). De miutan enyhen oreg vagyok, gondolom gyakrabban latnak majd, mint amikor a kisfiunkat vartam. Akkor nem viccelek, megallapitottak, hogy terhes vagyok marcius elejen es legkozelebb egeszsegugyi dolgozot marcius vegen aprilis elejen lattam...) a 12. heti uh a 15. heten volt...most osszekapta magat a korhaz vagy mi...de ehez vegig kellett rajtuk hogy seperjen egy hurrikan...az is erdekes volt, hogy aznap amikor bementem 3(??!!!) uj tesztest vettek csak fel. Anno a kisfiammal boldog, boldogtalant felvettek. Most nem volt tomegnyomor a varoban de a varakozasi idot meg nem sikerult magasabb szinvonalra vinniuk.
Azert nem megyek maganorvoshoz, mert igazabol semmi ertelme. Ok elobb meg tudom mennyi a petezsakok szama ( ;) ) de ugy kb ennyi. A doki akihez jartam kirugott miutan megtudta, hogy nem nalla szultem az elsot - csak elfelejtette, hogyan latott el az elso vetelesem utan....
Köszi mindenkinek, drukkolok Nektek nagyon hogy minden oké legyen :)
28, jó kérdés, fogalmamsincs hogy a tőzegáfonya az e :) Igazság szerint ha megiszok min 3 liter folyadék egy nap akkor semmi bajom a vizeletemmel, szóval nem tudom használjam e.
Amúgy én is sztkba akartam csak menni de mindig közbejött valami. Először a barnázás volt amitől megijedtem, most meg a csípős vizelet... és gyorsan bejelentkeztem egy magándokihoz. Jófej, nemtudom anyagilag fogjuk e bírni de ha nem kellene sűrűn hozzájárni akkor 7000ft-ot kibírnánk és mindig ad ingyen egy uh-fotót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!