Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy terhesnő ha lefekszik...

Egy terhesnő ha lefekszik ugyanugy latszik a hasa mint álva?

Figyelt kérdés
2014. aug. 11. 20:52
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Ha hasra fekszik, akkor lebeg a feje meg a lába a levegőban!
2014. aug. 11. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen nem... Mint ahogy ha terhesség nélkül lefekszel akkor is beljebb megy a hasad...

Terhesen is ez van, csak a méh dudorodik ki. Legalábbis nálam így van, mellesleg van túlsúlyom is, fekvő helyzetben mégis lapos vagyok és csak a méhem látszik.

2014. aug. 11. 21:09
 3/8 A kérdező kommentje:
De ha háton fekszik, akkor ugyanúgy látszik mint állva?
2014. aug. 11. 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyílván látszik háton fekve is, de nem ugyanúgy mint állva. Teljesen más testhelyzet, másképp is helyezkedik a has. De attól még persze, látszik úgy is a terhesség.

Ugye nem így akarod megállapítani, hogy terhes vagy-e? :D

2014. aug. 11. 21:35
 5/8 anonim ***** válasza:
59%

Az előző válaszadó válasza nem mérvadó, mert aki túlsúlyos, az szétfolyik két oldalra, na de ezt nézd:

[link]

Szóval igen.

2014. aug. 11. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy hány hetes a terhesség. van, amikor már egyértelműen látszik az a terhespocak fekve is.
2014. aug. 11. 22:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 22 hetes vagyok és egyértelműen látszik, hogy pocakos vagyok:) fekve is és állva is. Bár azt hozzá kell tennem, hogy fekve kisebbnek tűnik mint állva:) De ez nem terhesen is általában így szokott lenni!

2014. aug. 12. 08:12
 8/8 anonim ***** válasza:
ha háton fekszik,akkro nagyobb a hasa mint állva,üllve bármelyik oldalrol
2018. okt. 29. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!