Terhesseg alatt hasznaltatok huvelykupot?
nálam candida volt az utolsó trimeszterben (a védőnői pisivizsgálatnál találtak gyulladást, ezért a nődokim vett kenetet) kb. a 37. héten kezdtem el a kúpot használni, gyógyszertári kikevertet, ORVOSI RECEPTRE.
nem fogyott el amúgy, mert 38. héten szültem.
nekem teljesen zárt volt a méhszájam, nem volt ellenjavallat, az orvosom persze figyelmeztetett, hogy ne nyomjam mélyre, csak lazán...
mivel óvatos akartam lenni, esti lefekvésnél helyeztem be a kupot, szinte csak a bejáratnál volt, nehogy megnyomjam a méhszájat... (inkább felemelt csípővel vártam, hogy olvadjon el az az izé)
ha az orvosod írta fel, akkor mi sem természetesebb, mint hogy használd. semmi baj nem lesz, mert a méhszáj is véd, és pláne a magzatburok is véd. (gondolhatod, hogy egy kúp nem árthat, ha még szexelni is lehet várandósan) :)
valószínű a kúp valamely anyaga folyik ki, nekem mondta előre a dokim, hogy fog pecsételni az anyag...
ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!