Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg alatt hasznaltatok...

Terhesseg alatt hasznaltatok huvelykupot?

Figyelt kérdés
Ha igen mennyi idosen es mit? Nekem gombas fertozesre irta fel az orvos 7 db-ot. Ma tartok a masodiknal es ma reggel valami furcsa nyalkas darabka volt a bugyimon teljesen atlatszo. Nagyon megijedtem mivel ilyen soha nem volt. 20 hkm

2014. aug. 6. 15:14
 1/1 anonim ***** válasza:

nálam candida volt az utolsó trimeszterben (a védőnői pisivizsgálatnál találtak gyulladást, ezért a nődokim vett kenetet) kb. a 37. héten kezdtem el a kúpot használni, gyógyszertári kikevertet, ORVOSI RECEPTRE.

nem fogyott el amúgy, mert 38. héten szültem.

nekem teljesen zárt volt a méhszájam, nem volt ellenjavallat, az orvosom persze figyelmeztetett, hogy ne nyomjam mélyre, csak lazán...

mivel óvatos akartam lenni, esti lefekvésnél helyeztem be a kupot, szinte csak a bejáratnál volt, nehogy megnyomjam a méhszájat... (inkább felemelt csípővel vártam, hogy olvadjon el az az izé)

ha az orvosod írta fel, akkor mi sem természetesebb, mint hogy használd. semmi baj nem lesz, mert a méhszáj is véd, és pláne a magzatburok is véd. (gondolhatod, hogy egy kúp nem árthat, ha még szexelni is lehet várandósan) :)

valószínű a kúp valamely anyaga folyik ki, nekem mondta előre a dokim, hogy fog pecsételni az anyag...

ne aggódj :)

2014. aug. 6. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!