Szedett valaki Zinnatot 30hetesen vagy utána? Lehet a babának baja tőle?
Nagyobb baja lehet bárkinek, akinek indokolt lenne és nem szedi be az előírt antibiotikumot!
Ugyanis egy fertőzés, gyulladás, ami nagy mértékben elhatalmasodik, sokkal nagyobb kárt okozhat, mint a kezelés, amit írnak rá.
Szóval ha indokolt nálad az antibiotikum, mert olyan bakteriális fertőzésed van, akkor szedd be. Nem lesz semmi gond. Ha valóban indokolt, akkor többet ártana, ha nem szednéd.
Fehérje ,sok baktérium és zavaros vizelet.
Erre írta fel a doki .
Már nagyon félek hogy beteg babám lesz, mert mert rengeteg antibiotikumot kellett már szednem :'(
Ne agyalj ilyesmin, ettől nem lesz baja. Az én babám 39 hetes és 5 napos és minden uh-n látom, hogy teljesen szép baba formája van. Mindene fejlett, rengeteget mozog és tuti, hogy agyilag is minden ok, mert valahogy megismeri az apukája kezét és senki másra nem reagál úgy, mint rá. Pedig szerintem nem lehet könnyű eldönteni annyi réteg alatt, hogy ki taperolja a hasamat.
3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!