Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van 1 tyúkszemem az ujjamon,...

Van 1 tyúkszemem az ujjamon, ragtapaszt tehetek rá? Nem árt a babának? Terhesen volt már valaki igy?

Figyelt kérdés
2014. aug. 4. 17:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én otthon szalicilt és szalonnát szoktam rátenni, az kiégeti. A szalicil a befőttekbe is kell. A lényeg, hogy csak akkor szalonna darabkát vágj amekkora a tyúkszem, ne égesse ki a környezetét. Nem fáj, nem árt, egy egész éjszakára kösd rá. Majd reggel leveheted, de két hétig ne nyúlj hozzá, majd kifordul magától. Jól ragaszd le és vegyél egy zoknit, le legyen zsíros az ágy.
2014. aug. 4. 19:59
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
Első vagyok és 5!!! évet vártunk a babára! De ilyen hülyeséget akkor sem kérdeztem soha.
2014. aug. 4. 20:34
 13/17 anonim ***** válasza:
60%

Mi 9 évet vártunk a babára,de ilyen marha hülye kérdés még meg se fordulna a fejembe!!!:) Nem tudom,kedves kérdező,hány éves lehetsz,de marha hülye vagy.:)Hogy ártana már egy ragtapasz a magzatnak?Akkor fürödni se fürödjél,mert a tusfürdő vegyszer ám,és beszivárog a bőrödbe.:)

Ha ilyenektől fosol,akkor tegyél oxigénmaszkot magadra,és feküdjél 9 hónapig.:)

Uramisten!Te nagyon buta vagy...És van,aki még gyereket is akart tőled??? XD!!!

2014. aug. 4. 21:48
 14/17 A kérdező kommentje:
ti meg bunkók vagytok!!!tisztelet a pár normális embernek aki irt
2014. aug. 5. 09:43
 15/17 A kérdező kommentje:
HÜLYE AKI MONDJA!!! VÉGÜLIS MINDENKI SAJÁT MAGÁBOL INDUL KI!!!!!!!!!!!!!
2014. aug. 5. 10:14
 16/17 anonim ***** válasza:
55%

Akkor te is magadból indulsz ki aranyom,mert feltettél egy buta kérdést,tehát buta vagy.Ráadásul még nagyon gyerekes is...

De legalább ne reklámozd...

2014. aug. 5. 22:21
 17/17 anonim ***** válasza:
50%
Nye nye nye nyá nyá nyá:))))))
2014. aug. 5. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!