Katuss95 kérdése:
5hetes terhességet x-epil teszt kimutat esti vizeletből?
Figyelt kérdés
Csináltam egy tesztet este,negativ lett.Szükséges lehet reggeli vizeletből is csinálni egyet,vagy az esetleges terhességet már esti vizeletből is kimutatná?2014. aug. 3. 19:57
1/4 anonim válasza:
Nekem öt hetes, három napos terhességet már egyértelműen kimutatott esti vizeletben, de szerintem tesztelj reggel, hogy biztos lehess az eredményben.
2/4 anonim válasza:
Persze,h kimutatja!mar egy hete késik?
3/4 anonim válasza:
Igen erős lenne már 5 hetesen, persze csak ha valóban 5 hetes vagy. Ha ciklus végén fogant a baby akkor nem biztos... Reggel nézz egyet!
4/4 AdriBp86 válasza:
Nekem menstruáció elmaradása utáni 2.napon kimutatta délután, sőt este is. Akkor voltam 4+2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!