A második terhesség, szülés hasnonló az elsőhöz?
Figyelt kérdés
Keveset híztam, elég jól éreztem magam a terhesség alatt és nem volt túl nehéz a szülésem. Lehet, hogy a következő terhességem is hasonló lesz? Milyen tapasztalataitok vannak?2008. aug. 5. 11:52
1/4 anonim válasza:
Szia!Szerintem mindenkinél más és más! Nekem most született meg a második kislányom és ez a terhesség semmiben nem hasonlított az elsőhöz. Az első teljesen problémamentes volt mind a szülés, mind a terhesség. A második pont az ellenkezője volt. Terhesség alatt hánytam, véreztem, görcsöltem stb. Szülés pedig ugyanolyan rövid( 2 óra) volt mint az első, de most sokkal jobban fájt. De mindenki más. Lehet, hogy neked egyforma lesz a két terhesség. Sok sikert!!
2/4 anonim válasza:
Abarátnőm háromszor szült. Azt mondta a három terhességében egy valami hasonlított, hogy mindhárom végén lett egy gyerek.
3/4 anonim válasza:
Szia!Elsőnél cukros lettem, vizesedtem, sokat híztam, császároztak.Most se hízás, se cukor, se vizesedés, a szülés még hátra van.Teljesen az ellenkezője nálam.Minden terhesség más!!!
4/4 anonim válasza:
Az elsőt észre sem vettem, hogy a pocakomban lakik. Semmi gondom nem volt vele a 22. hétig, aztán kórház meret rosszul lettem, állandóan lázas voltam. A szülés sem volt probléma mentes. Most a másodikkal sokat hánytam, a vérnyomásom mindig nagyon alacsony, székrekedésem, gyomorégésem, egyszóval mindenem van. Talán most könnyebb lesz a szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!