Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10+2 hetes avgyok, és foglalko...

10+2 hetes avgyok, és foglalkoztat az állattatartás kockázata. A tengerimalaccal mi a helyzet?

Figyelt kérdés
Nekem van és én takarítom minden héten. Kézbe azótta nem vettem, de megsimizem, és kezet mosok utána. Ettől lehet baja a babómnak? Anyum azt mondja, mikkor én voltam a pocakjába nekünk csirkék és nyuszik és disznónk is volt, még sem lett semmi bajom:)ebben az esetben mi az igazsság?
2008. aug. 5. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs különösebb kockázat tengeri malaccal.Nekem kutyám meg nyuszóm van.30 hetes pocis
2008. aug. 5. 11:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is van 2 tengeri malacom,nem hinném hogy bármi baja lehetne ettől a picurnak.Ha simogatás után rögtön kezet mosol,takarításnál meg esetleg kesztyűt húzol ha más nem tudja megcsinálni, akkor nem lehet gond.Bár én sem mindig húzok kesztyűt.

Boldog babavárást!

15+4 hetes kismami

2008. aug. 5. 11:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2008. aug. 5. 11:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem 4 malackám van. Mióta babás vagyok, odafigyelek rá, ha megsimizem őket, egyből menjek kezet mosni. Illetve a baba óta a férjem takarítja őket, vagy ha véletlen én, akkor gumikesztyűben. Így nem lehet semmi baj. Megnyugtatott a doki is. Minden jót, 22 hetes kismami
2008. aug. 5. 12:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is van tengerimalacom, minden nap kiveszem, mert igényli a törődést. Én is takarítom, utána mindig alaposan kezet mosok antibakteriális szappannal. A védőnőm is azt mondta, hogy maradhat a malac.

üdv. 12 hetes kismama

2008. aug. 5. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!