Mik a jelei a nyitott méhszájnak?
Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 18:02
1/10 anonim válasza:
Az az elsődleges jele, hogy az orvos megvizsgál, és ezt mondja neked. Komolyan.
2/10 anonim válasza:
Semmi jele:-( Tényleg csak az orvos tudja vizsgálat után megállapítani!!!
3/10 anonim válasza:
Így van, ahogy írták előttem.
Sajnos. Mert így nem tudjuk, mikor nyílunk ki, akkortól pedig nem kellene fürdeni, szexelni, stb.
4/10 anonim válasza:
Nincs jele, csak az orvos szól, ha nyílni kezdesz. Nekem azt mondta egyébként, hogy mindent szabad ugyanúgy (szex, fürdés, még úszhattam is, igaz, itthon), pedig már 26-28 hetesen elkezdett nyílni (4. baba).
5/10 anonim válasza:
Hát pedig azért mondják hogy nem szabad fürdeni,szexelni stb...mert így bármilyen fertőzés könnyen eljut a babáig:-(((
6/10 anonim válasza:
nem fertőződött meg...és orvosi javaslatra, engedéllyel ment minden. Én bíztam benne 8 az orvosomban), nem hiába.
8/10 anonim válasza:
Érezni nem lehet konkrétan, de a görcsölgetés, sűrű keményedés esetleg nyithatja a méhszájat, azért érdemes a dokinak jelezni.
9/10 anonim válasza:
Érdekes, ő mindenkinél így jár el és eddig senkinél se volt gond, pedig rengeteg kismama jár hozzá. A fertőzésről: kádban is lehet vajúdni, nagyon sokan még az utolsó napon is szexelnek (nem én, de rengetegszer hallani róla), még sincs a babáknak semmi baja. Ui. korán általában csak a külső méhszáj nyílik, a belső továbbra is zárt marad. akkor van gond és tilalom, mikor már a belső is kezd nyílni..
10/10 anonim válasza:
Nyitott méhszájjal szerintem sem lehet fürdeni:-( Legalábbis engem eltiltott a doki, és a kórházban a kismamatársaim akiknek hasonló volt a terhességük őket is eltiltották az orvosaik:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!