Kizárható a terhesség?
- nagysága: rendesnél kisebb 70 mm-es
Uterus űr alakja: Szabályos.
Endometrium nagysága: 4 mm
Endometrium szerkezete: Norm.
Escapelle tabletta bevétele után 1 hónapra elmentem nőgyógyászhoz, mert keveselltem a menstruációm mennyiségét. Ennyi idő után, ha terhes maradtam volna, akkor biztosra kimutatta volna az Uh, igaz?
Igen, csak azért vagyok bizonytalan, mert lehet korai?! volt és ezért nem látott semmit...meg ugye a kevés menstruáció mennyiség.
és köszönöm szépen a választ (és egyben a megnyugtatást)!
Ha közvetlen a menzesz után voltál, akkor amiatt lehet ilyen vékony. Szóval így nézve normális, és képtelenség, hogy ebben egy terhesség megbújjon. :) Na meg a méhed is kicsi. Nekem is mindig a "normálisnál kisebb" volt, de mikor terhes lettem, már 5 hetesen (1 hét menzeszkésésnél) a normálisnál nagyobb,felpuhult, gravid jellegű uterus szerepelt a leletemen.
Nincs miért aggódnod.
A 28 napos ciklusom 11. napján voltam és köszönöm szépen a választ kedves utolsó, nagyon megnyugtató volt ezt olvasni!
A baleset óta 3x is menstruáltam(ok), de a baleset előtti menstruációmhoz képest elég gyengék voltak, FŐLEG a mostani és ezért aggódtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!