Kora terhes vagyok és miután a tesztem pozitív lett nagyon sokat "pukizok". Elnézést kérek a kérdésért, de sokszor már zavar. Nálatok is volt ilyen a baba okozza, ez is egy terhestünet?
Először is nagyon nagy gratula!!
Egy év nem semmi idő, én már csak tudom.. mi is sokat dolgoztunk a babán, most a harmadikat várjuk, de az sem jött könnyen..
Ez a puki dolog csak leírva ilyen aggasztó ám a számodra. A belek rendeződnek, a belső szerveid igazodnak az állapotodhoz.
Apa csak azt mondja: ha megvan a "bizalom" akkor minden rendben van! aminek ki kell jönnie hát jöjjön.. márpedig a bizalom már jóval a babavárás előtt kialakul...
bevallom ennél gázosabb helyzetben csak szülés utáni napokon voltam a kórházban:)).. még ernyedtek voltak az izmok.. így a záróizmok is.. voltak véletlen "események-hangok":), és ugyanolyan zavarban voltam mint most te..
Az anyatermészet ilyennek alkotott, fogadjuk el így!
nagyon boldog, egészséges babavárást és boldogságos anyaságot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!