Mennyire mozog sokat a Babátok? 22hetes.
Nagyon aggódom érte,pénteken nagyon aktív volt,szinte szétrúgta a hasfalam,szombaton és vasárnap kevesebbet mozgott,ma pedig még nem is éreztem:(
Meg hallgattam szívhangmonitorral és szépen ver a szívecskéje!
Nincs baja,úgye?!
Első baba,ezért aggódom ennyire!
Ugye veled is van, hogy egyik nap szétbuliznád az agyad, a másik nap meg csak punyadnál? :-) Na, a kicsikéd is emberből van, neki is vannak mozgalmasabb meg nyugisabb napjai.
Nekem 22 hetesen volt, hogy végighancúrozta a napot, máskor meg egész nap alig moccant. Ne aggódj, fogadd el így, hogy a napok az ő számára sem egyformák, a frontok és főleg az anyukája hangulata erősen hatnak rá.
26h km
Nekem csak 21 héttől kezdett el mozogni, azóta minden nap érzem, főleg ha lepihenek akkor érzem erősebben, de van amikor a munkahelyemen indul be...ne izgulj, minden rendben vele, az első válaszoló nagyon jól megfogalmazta.
Élvezd a babavárást és beszélj hozzá :)
24 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!