Irjatok minel tobb fiunevet. Melyiket valaszam?
Figyelt kérdés
A lanyomnak konyebb volt valasztani de most nem tudom ami nekem tetszik a paromnak nem.2010. jan. 10. 21:09
1/22 anonim válasza:
Szia!
Az én fiam Dániel,de én a Noel nevet akartam csak páromnak nem tetszett:(
2/22 anonim válasza:
Martin, de mi lenne a vezetéknév? K
3/22 anonim válasza:
Ha magyaros a vezetéknév,akkor Cseke,Csoma,Karsa,Kaba,Borsa.
5/22 anonim válasza:
Szia! Szerintem is könnyebb lánynevet választani. Leírom, hogy nálunk milyen nevek jöttek szóba: Ákos, Ádám, Benedek, Barnabás, Balázs, Gergely (kiskorban lehet Gergőnek hívni), Márton:ez babaként hívható Marcinak, felnőttként szerintem pedig komoly név.
6/22 anonim válasza:
Mi az Erik nevet adtuk volna ha fiúnk lett volna.Még második névnek gondolkodtunk a Bálinton és a Lórándon(ez utóbbi apa neve)Ezen kívül nekem nagyon tetszik a Benjámin a Valentin a Péter az Áron a Bence a Balázs a Noel és a Bendegúz ill a Dominik.
7/22 anonim válasza:
Nekem a Botond, Ádám, Máté és a Kornél tetszik.
8/22 anonim válasza:
Ádám, Áron, Ábel, Béla, Bendegúz, Péter, Dávid, Ottó, János, Gábor, Kálmán,
9/22 anonim válasza:
Szia!
Az én négy hónapos kisfiam Szabolcs, a 10 hónapos keresztfiam pedig András.Nálunk szóba jött még a Levente.Én az apukája nevét szerettem volna, aki Csaba, de ő nem akarta.Nekem a magyar nevek tetszenek, az olyanoktól, hogy Noel, Brendon és társai kiráz a hideg.
10/22 anonim válasza:
Viktorunk lesz. :) Tetszik a Bence, Máté, Gergő, Ádám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!