Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen Jégkocka zabálás...

Terhesen Jégkocka zabálás eszméletlen mennyiségben? Valakinek volt ilyen?

Figyelt kérdés

Most 26 hetes vagyok,de töménytelen mennyiségű jégkockát eszek,csak úgy simán.:)Az első terhességem alatt is rettenetesen kívántam,előtte semennyit.

Napi kb.20 tartónyi jégkockát elrágcsálok,a védőnőm nem is hallott ilyenről,hogy valaki ezt kívánta.:)Nektek is lettek fura szokásaitok terhesen??

2014. júl. 28. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősöm savanyú uborkával (konkrétan az volt a kanál) ette a nutellát.

De én nem vagyok várandós, mégis imádom a kolbászos bonbont (párommal csinálunk néha és egyszer poénból kettőbe csípős kolbászkarikát tettünk - hát teljesen oda vagyok érte).

2014. júl. 28. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is szoktam jegkockat ragni..terhesseg előtt is szerettem..de én meg állandó mentesvíz ivó lettem üvegszamra iszom es jéghidegen fel literes lemegy egy ivasra:)uditőt nem iszok nem ízlenek:))mondjuk nekem naqyon durva savam van én arra gondoltam azert is iszok Ennyi vizet..de mindegy is nagyon jól esik!
2014. júl. 28. 19:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja bocs és 20hetes vagyok..
2014. júl. 28. 19:28
 4/4 anonim ***** válasza:
En is sok vizet ittam es vegul kiderult, hogy terhessegi cukrom van. A dieta elkezdese utan csokkent a szomjusagom.
2014. júl. 28. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!