Mikor kell kórházba indulnom, hogy jön a baba?
Még én is várom a nagy napot (39.hkm), de én úgy tudom, hogy ha 5 percenként van rendszeres fájásod és zuhanyzásra sem múlik el...
ha meg hirtelen elfolyik a magzatvíz, akkor meg rögtön...
De még nincs tapasztalat, és remélem jól tudom... :)
Szia.
Ha rendszeresek a fájásaid,5-10 percesek.
Vagy,ha elfolyik a magzatvíz,de,ha szivárog,akkor is rögtön!!
Én is 5 perces fájásokkal mentem be,amíg kb.15 percesek voltak,addig lezuhanyoztam,és vártam,mértem az időt...5 percesnél hívtuk a betegszállítót,de én már akkor elkezdtem nyílni,mert véreztem.:)
Szóval,ekkor.:)
Rendszertelen fájásokkal nem kell,akkor ráérsz,mert ha rendszertelennel mész be,úgy se fognak hazaengedni,bent tartanak,és ott kell kihúznod akár még napokig,ami ugye nem a legjobb.:)
Remélem,segítettem.:)Könnyű szülést neked!!!
Szia.
2.válaszoló vagyok,hajnali 4-re értem be a kórházba,reggel fél 8-ra lett meg a kislányom.:)
Első válaszoló vagyok!
Nekem soha nem keményedett még a hasam, jóslóm se volt még, a picurkánk se fordult be, teljesen zárt voltam a legutolsó vizsgálaton, (bár az 3 hete volt), a ctg meg eddig nem jelzett méhösszehúzódást, szóval hogy mikor lesz szülés... nagyon jól érzi magát odabent a kis drágánk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!