12-13 hetes terhességnél milyen vizsgálatok vannak az ultrhangon kivül. Hol csináljak őket?
Figyelt kérdés
2014. júl. 26. 22:18
1/10 anonim válasza:
Nekem csak ultrahang volt a 12 héten.
2/10 anonim válasza:
igen,uh.A többit a védőnő megmondja.A kövi uh 20 hetesen lesz,akkor álltalában már meg tudják mondani a baba nemét is,ha mutatja magát.:)
26hkm
3/10 anonim válasza:
Ilyenkor választható a kombinált,integrált vagy a quartett tesztek között,ami a 12.heti uh.eredményeinek felhasználásával és vérvétellel csinálnak.Ezek fizetősek,a kombinált teszt a legolcsóbb,9 ezer Ft,de nagyon nagy biztonsággal kiszűri a downkórt és az edwards kórt.Nálunk a kórházban vették le a vért hozzá.
4/10 anonim válasza:
Igen, bár a 9000 olcsonak szamit, en Bp-en 19000-ert csinaltattam es ez majdnem a legalacsonyabb ár volt amit talaltam.
5/10 A kérdező kommentje:
A Dan-kort azt a debreceni kenézy korház is vizsgálja? Eddig még azt mondták h minden rendben 9 hetesen volt 17 mm-es. Félünk a dan kortól bár egyikőnk családjában se volt ilyen betegség, tudom h ez nem attól függ.
2014. júl. 27. 08:20
6/10 anonim válasza:
Azt nem tudom, de erdemes megnezetni kombinalt teszttel. A 12. Heti uh-n nézik az orrcsontot és a nyakredőt. Ha ezek rendben vannak meg vesznek vert, amibol egy biztosabb valaszt kapsz a down es az edwards elofordulasanak lehetosegere. En ugy voltam vele, h a nyakredo jo volt es az orrcsont is latszott 11+4 hetesen, ezert nem aggodtam annyira, de azert megcsinaltattam a vervetelt, szerencsere az is jo lett.
7/10 anonim válasza:
Kedves 4.válaszoló!
Én is Budapesten lakom!
Az Uzsokiban csináltattam már másodszor a kombinált tesztet 9 ezerért,aminek te írtad az árát az az integrált teszt,és ezután van a Quartett teszt,ami már 29 ezer Ft.Az utóbbi 2 nem csak a 2 kórt(down és edwards)szűri ki,hanem még más dolgokra is kiterjed.
8/10 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Sajnos azt nem tudom,hogy az általad írt kórház is végez-e kombináltat.Utána kell járnod.Elsősorban kérdezd erről az orvosodat.
9/10 anonim válasza:
Kedves 7-es válaszoló! !-es vagyok...kár, hogy nem tudtam erről. Nálam az van, hogy a Róbert Károlyban fogok szülni, ahol a kombinált tesztet 30.000-ért csinálják...(nézd meg a neten, fenn van az árlista). Sajnos állami kórházba nem tudtam menni,lévén, hogy nincs ismerősöm, orvosom ott...stb. ezért a G1 Intézetben csináltattam meg a kombinált tesztet 19.000 forintért. Az Istenhegyin, ahol a legtöbben csináltatják még drágább...
10/10 anonim válasza:
Hááát...nem semmi árak vannak... :o az agyam eldobom!290 ezer egy szülés???Engem teljesen ingyen úgy elláttak,hogy egy szavam sem lehet!Persze most sem lesz fogadott orvosom,de nagyon bízok az Uzsokiban dolgozó orvosokban,és mindössze egy ideiglenes lakcím kellett ahoz,hogy ellássanak a kórházban és az sztkban is.El vagyok ájulva rendesen ezektől az áraktól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!