Korának nem megfelelő CRL. Lehet e reménykednem?
Figyelt kérdés
A mai napon voltam 7+3 uh. N petezsák:18,8 mm CRL:2,9mm! Szívcső pulz. Látható.na most ez méret szerint nem megfelelő. lombik baba a kor így biztos. előtte 6+3 uh: CRL 3,8 mm. ez most hogy lehet nem értem. nem fejlődik rendesen? kedden kell visszamennem uh és ha nem a korának megfelelő akkor se missed ab. lehet még reménykednem?2014. júl. 24. 18:36
1/9 anonim válasza:
Ezek a méretezések nem pontosak, igy azt mondom reménykedhetsz. Kívánom a legjobbakat, és kérlek írd majd meg mi lett.
2/9 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel!
Én nem adnám fel,reménykednék!! viszont..
A doki mit mondott??!
18hkm
3/9 A kérdező kommentje:
kedden meglássuk. megvan az esély mindenre. még most szívműködés van. csak a mérete az kicsi
2014. júl. 24. 19:36
4/9 anonim válasza:
Nekem első terhességem, 7+5 hetesen volt 4,4 mm. Ahogy utánanéztem, én is nagyon kevésnek gondoltam, de nem idegesítem magam ezen, mert az orvos sem tette szóvá, s egyéb rendellenes tünetem sincs. Nálam is szabályos a szikhólyag és szívhang is volt. Ma vagyok 10 hetes, kedden megyek legközelebb orvoshoz.
Nálam a petezsák 17mm-es volt, és nekem sem törétnhetett csak max 3 nappal később a peteérés, mert előtte voltam pont uh-n.
5/9 anonim válasza:
Szerintem a másodikat elmérték, mert ha egy héttel előtte 3,8 mm volt a crl, akkor annál akkor sem lehetne kisebb, ha nem fejlődne. Vagy nekem az is gyanús, hogy a doki elbambult és "visszafele" írta, ugyanis 7+3 naposan a 9,2 mm lenne a reális. (Nekem 6+6 naposan volt 9 mm.)
6/9 anonim válasza:
En is megneztem 7hetesen volt 9mm :) szivhangal.
18hkm
7/9 A kérdező kommentje:
Nem mérte el. Csodálkozott is hogy lett kisebb. Vagy az elsőt mérték el. Mikor a hcg t nézték egyszer volt 3337. Rá két napra 3967.már ott nem stimmelt vmi. Azóta eltelt 2 hét de még van szívhang. Már ott mondták hogy missed ab. lesz, mert méhenkívüli. De szerencse nem az. Ennyit a magyar egészségügyről. Egyenlőre én még reménykedem. Kedden meg majd mondanak vmit.
2014. júl. 26. 09:12
8/9 A kérdező kommentje:
pénteken missed ab lett a vége.
2014. aug. 3. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!