Ez normalis erzes szerintetek?
Sziasztok!
12 hetes vagyok, es sajnos terhesseg elott is gyakran fajdogalt a hasam.
Erzem a szurkalast, nyilalast, de ezeken kivul olyan erzesem is van surun mint amikor szelgorcse van az embernek.
Az alhasam befeszul, felpuffad, es ha kicsit megnyomom vagy behuzom a hasam szuro fajdalmat erzek. Ez normalis?
Vagy ez vmi mas? Es feszul is folyton.
Nyugtassatok meg h minden rendben.
Szia. Koszonom szepen a valaszodat!:)
Akkor megnyugodtam..
Csak mar idegesitett h tobb napja erzem, es reggel is amikor felkelek az agybol rendesen feszit szur az alhasam...de ha fekszem akkor semmi csak ha hason vagyok..:)
De akkor ez normalis!:)
Ó, lesz ez még nehezebb is. :) Majd mikor a hasizmad nyúlnak, nekem úgy feszültek, hogy éjjel görcsökre ébredtem, hol a bordáknál, hol a köldök felett 2 oldalt, stb.
Nem szabad megijedni ezektől.Teljesen normális. Orvosom azt mondta, csinálja magának a helyet a csemete. :)
Koszi! Aranyos vagy!:)
Na akkor most mar tudom h attol se kell majd bepanikolni!:)
Most mar probalok pozitivan gondolkodni, de az elejen nagyon paras voltam mert mar volt vetelesem es feltem h megint bekovetkezik. De remelem innen mar minden rendben lesz!:)
Annak ellenére, hogy nagyon ijesztő, és kellemetlen, ez teljesen normális.
A baba csinálja magának a helyet. Gondolj arra, hogy ez jó, mert azt jelenti, hogy szépen növekedik a baba :)
Koszonom!
Aranyosak vagytok!!:)
Akkor ezeknek az erzeseknek orulok es nem parazok tole!:)
Igazad van utolso, ezzel kicsit nyugtatom magam ha erzem, mert ebbol azt gondolom h a baba jol van!:)
Én is ugyan ezt éreztem 12. hét körül :)
18hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!