Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen étel vagy ital vált be...

Milyen étel vagy ital vált be UH előtt? Ami felpörgeti egy kicsit a babát.

Figyelt kérdés
Most megyünk 4D-re és emiatt kérdem.
2010. jan. 9. 19:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Mi ma voltunk,előtte kóláztam,meg egy kis csokit ettem.Végig aktiv volt a babám:-))
2010. jan. 9. 19:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egyél egy kis étcsokoládét. De ha 3 vagy 4 dimenziósra mész, akkor ott el kell mondják.

De általában a fekete teát , és a csokoládét javasolják.

2010. jan. 9. 19:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

cola, csoki, energiaital, köhögés, kicsit megrázod a pocid, nevetés

nálam nst-en sztájkol, így mindegyiket általában kipróbálom közben, beválik:) 38+2 km

2010. jan. 9. 20:02
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a tippeket!
2010. jan. 9. 20:07
 5/11 anonim ***** válasza:
jé, nem is tudtam, hogy szokás befolyásolni. Pont a héten voltam 12 hetes uh-n, előtte ettem egy pizza szeletet, és olyan vígan ficánkolt, hogy öröm volt nézni!
2010. jan. 9. 20:26
 6/11 anonim ***** válasza:
rázd meg a pocakod (nekem ezt a szülésznő csinálta nst-n, mert aludt a manó) vagy lépcsőzz (szintén nst-n, megint aludt, leküldtek a kórházban a 3. emeletről lépcsőn, és mondták, hogy szaladjak vissza :)) de felébredt a baba!
2010. jan. 9. 20:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Sajna nekem semmi sem vált be. Előtte kávéztam (sosem szoktam), csokit ettem, kólát ittam. Az ultrahangot csináló hölgy rázogatta a hasam közben, erre az én fiam elmosolyogta magát és aludt tovább. Nst előtt sem hatotta meg, akármit csináltam, hiába ettem, ittam, lépcsőztem... :( Most is nyugodt, jól alvó baba.

Úgyhogy nekünk van egy fél órás videónk, ahogy alszik. De reméljük neked beválik. :D

3,5 hós fiúcska anyukája

2010. jan. 9. 21:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy volt. Beindult bármire.
2010. jan. 9. 21:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Én elkövettem azt a hibát, hogy ittam előtte kávét meg ettem csokit, nehogy bealudjon. Na, annyira beindult a pici, hogy az UH alig bírta követni! legközelebb nem eszemáiszom előtte semmi felpörgetőt, mert mást is szeretnék látni a babámból, mint a kondenzcsíkját.
2010. jan. 10. 11:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Én manadrint ettem, mert csak az volt nálam és víz. Annyit ficánkolt, hogy alig lehetett nézegetni.:)
2010. jan. 10. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!