Győrben dr. Papp Gábor milyen orvos?
Szia! Ultrahangon voltam nála, vagyis ő volt az uh-s amikor ott voltam, meg egyszer a terhesgondozóba hozott össze vele a sors, hát elég bunkó volt, a terhesgondozóból sírva menekültek a kismamák, úgy bánt velük, velem is elég nyers volt, össze-vissza ordibált mert a másik doki a 23-dik héten küldött cukorterheléses vizsgálatra, nem a 24-diken. Az uh-n meg megijesztett, kétszer is egyszer már közvetlen a szülés előtt.
Azt hallottam róla, hogy a magánbetegeivel viszont nagyon rendes.
Én egyszer voltam nála a terhesgondozóban, velem nagyon kedves volt, a gyomorégésemre külön természetes alapanyagokból írt receptet. ( diótej)
Állítólag ebben nagyon jó, sokmindenre jól bevállt természetes dolgokból ajánl recepteket.
De halottam, hogy hangulatember, ki kell fogni nála.
Én az ultrahangon vagyok ledöbbenve, hogy az a vörös hajú asszistensnő mindig milyen nyers tud lenni.
Te nem így voltál vele?
Na, a vörös hajú asszisztensnő olvastán összeszorult a gyomrom. Annak a nőnek olyan a stílusa, mint aki mostanáig disznókat őrzött, és nemrég eresztették emberek közé. (Szakmailag mondjuk jónak tűnik.)
Bocs, hogy a Papp G.hoz nem tudok hozzászólni, csak megörültem, hogy nem én vagyok túlérzékeny...
Köszi mindenkinek, csak azért kérdeztem, mert a kezdetektől fogva a terhesgondozóba járok, és vidéki lévén eddig dr. Horváth Zoltánhoz tartoztunk.Eddig!!! A múlt héttől viszont dr. P.G-hez, és nem tudok róla semmit.
A vöröshajú rémről ugyanúgy vélekedünk:)
Pökhendi, arrogáns, a kérdésedre egyenes választ nem ad. A pénzt azért nagyon szereti. Nem részletezem, bár lenne mit bőven.
Ha teheted inkább kerüld el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!