Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miskolcon, Dr. Spák László...

Miskolcon, Dr. Spák László doktor urat ismeri valaki?

Figyelt kérdés

jár valaki hozzá?A magánrendelése érdekelne,mikor van,meg mennyibe kerül,illetve meddig van most szabadságon,mert úgy hallottam most azon van.

Köszönöm!

2014. júl. 22. 10:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen én hozzá járok. Hétfő esténként van magánrendelése, de most 3 hétig szabadságon van, illetve magánrendelése lehet hogy már lesz két hét múlva, nem tudom pontosan, de én is mennék hozzá. Most külföldön van azt tudom.
2014. júl. 22. 14:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Én is hozzá járok, nemsokára szülök és 1hétig nem lesz én ugy tudom ( ezen a héten) jövő héten mar lesz. A többi igy van ahogy az 1. irta.
2014. júl. 22. 18:36
 3/12 A kérdező kommentje:

köszönöm nektek!

Hát én kb 1hete voltam nála először,és akkor mondta,legalábbis én úgy emlékszek,hogy 2hétig lesz szabin.Ma hivtam az asszisztensét(nem tudom hogy hivják),mert vérvételen voltam,és kellett volna még beutaló,és mondta a hölgy,hogy szabadságon vannak,majd aug.12-e után hivjam,addig nem lesznek....

Na ezért nem tudom hogy most akkor mi van....mert nem mindegy hogy 2 hét,vagy majdnem 4 hét.....és nem tudom most akkor mikortól lesz tényleg doktor úr.

Egyébként időpontért doktor urat,vagy az asszisztenst kell hivni?

Mivel most voltam nála először,nem tudok árakat mi mennyi.Ami az előtérbe/váróba van "árlista",az az övé,vagy mindkét orvosé,vagy melyiké?

Még egy fontos kérdésem lenne,hogy nem tudjátok e esetleg,hogy Spák doktor úr endokrinológus is lett?

2014. júl. 22. 20:48
 4/12 anonim ***** válasza:
Én nála fogok szülni nekem azt mondta 28 utan mar hivhatom nyugodtan addig valoban külföldön van.De persze lehetséges hogy szabadsagon van lesz tovabbra is nekem az a lényeg hogy a szülésre bejöjjön:-) vagyis itthon legyen. Remélem kibirjuk addig:-) Őt kell hivni az időpontert a magànra. Most adjunktusi kinevezest kapott azt tudom.
2014. júl. 22. 20:55
 5/12 A kérdező kommentje:

köszi!Szoritok hogy kibird addig! :)

Akkor majd aug.elején megpróbálkozok a hivással.....

Akkor konkrétan nem tudod hogy endokrinológus lenne?Mert valahol mintha ezt hallottam volna,de nem tudom kitől kérdezzem már meg... :/ Nekem pont endo doki kéne most.

2014. júl. 22. 21:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Azt tudom hogy már két éve elkezdte a képzést, hogy megkapta-e a papírt azt nem tudom. A lényeg hogy biztos otthon van már a témában. Engem is elküldött hormonvizsgálatra, és foglalkozik a témával. Szóval 3 hétig van szabin ettől a héttől kezdve, de jövő héttől már Mo-n lesz, biztos azért mondta hogy lehet hívni. Magánrendelése lehet hogy már lesz. Ha felhívtad írj már légyszi, hogy mit mondott :) első voltam...
2014. júl. 23. 06:53
 7/12 A kérdező kommentje:

köszi!Irok mindenképp! :)

még azt szeretném kérdezni,hogy akkor csak hétfőn van magánrendelése?És árat tudnál irni?

2014. júl. 23. 21:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen, csak hétfőként van magánrendelése du. 16.00.től. Az ár attól függ, milyen vizsgálatra mész (úgy értem más az ára pl a rákszűrésnek, más az ultrahangnak...)
2014. júl. 24. 17:17
 9/12 A kérdező kommentje:

köszi!

Akkor ami a váróba volt árlista,az az övé?

2014. júl. 24. 21:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom....en nem is néztem még azt a listàt...
2014. júl. 27. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!