Miskolcon, Dr. Spák László doktor urat ismeri valaki?
jár valaki hozzá?A magánrendelése érdekelne,mikor van,meg mennyibe kerül,illetve meddig van most szabadságon,mert úgy hallottam most azon van.
Köszönöm!
köszönöm nektek!
Hát én kb 1hete voltam nála először,és akkor mondta,legalábbis én úgy emlékszek,hogy 2hétig lesz szabin.Ma hivtam az asszisztensét(nem tudom hogy hivják),mert vérvételen voltam,és kellett volna még beutaló,és mondta a hölgy,hogy szabadságon vannak,majd aug.12-e után hivjam,addig nem lesznek....
Na ezért nem tudom hogy most akkor mi van....mert nem mindegy hogy 2 hét,vagy majdnem 4 hét.....és nem tudom most akkor mikortól lesz tényleg doktor úr.
Egyébként időpontért doktor urat,vagy az asszisztenst kell hivni?
Mivel most voltam nála először,nem tudok árakat mi mennyi.Ami az előtérbe/váróba van "árlista",az az övé,vagy mindkét orvosé,vagy melyiké?
Még egy fontos kérdésem lenne,hogy nem tudjátok e esetleg,hogy Spák doktor úr endokrinológus is lett?
köszi!Szoritok hogy kibird addig! :)
Akkor majd aug.elején megpróbálkozok a hivással.....
Akkor konkrétan nem tudod hogy endokrinológus lenne?Mert valahol mintha ezt hallottam volna,de nem tudom kitől kérdezzem már meg... :/ Nekem pont endo doki kéne most.
köszi!Irok mindenképp! :)
még azt szeretném kérdezni,hogy akkor csak hétfőn van magánrendelése?És árat tudnál irni?
köszi!
Akkor ami a váróba volt árlista,az az övé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!