Lehetseges ez? 9 hetes terhes vagyok es nagyon viszket az egesz borom minden hol . Hallodtam olyanrol, hogy alergias lehetek a babara ez igaz szerintetek vagy valami mas baj van?
Olyan nincs, hogy allergiás vagy rá
Vagy nyúlik a bőröd, vagy epepangásod van
Nem, ez nem lehetséges!
Én is viszkettem anno, a dokim letiltott minden piperecuccról! Gyógyszertárban kapható mosakodókrémet használtam a fürdéshez, dezodort csak illat, és színezékmenteset. Illatosításhoz minimális illóolajat.
A ruháimat reszelt háziszappannal mostam, ecetet használtam öblítéshez, ez rögtön csökkentette a viszketést, kb 1,5-2 hét alatt teljesen el is múlt. Utána használhattam újra több mindent óvatosan. Bőrkímélő mosószert, babaszappant, babafürdetőt, illetve bármilyen alkoholmentes dezodort. Utána nem jött elő.
Ha csak a has viszket, akkor az a bőr nyúlása miatt van, akkor elég kenegetni testápolóval.
Egyébként itt nagyon sok a kamasz, és nagyon sok a troll... ha a megfelelő témában nyitsz kérdést, lehet több érdemi választ kapsz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Nekem epepangás miatt voltak ilyen tüneteim, bár jóval későbbi szakaszban.
Mindenképpen mondd el az orvosodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!