Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt valaki, akinek negativ...

Van itt valaki, akinek negativ lett a teszt, pedig mar voltak tünetei, es terhes is volt?

Figyelt kérdés

2014. júl. 17. 15:20
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
10-es, koszonom a valaszt es gratulalok a babahoz! Milyen fajta tesztet hasznaltal?
2014. júl. 21. 08:40
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
x-epil-t és Gabriel-t csináltam. Az x-epil mutatta ki egyértelműen hogy pozitív a gabriel volt a csalóka:)
2014. júl. 21. 09:05
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Tegnapi 6-os vagyok.Ma reggeli tesztem ismét negatív lett,mensi sehol,tünetek megvannak....Most kerestem utána,az előző terhességemnél 12 nap késés után lett halvány pozi a tesztem,az uh 25 nap késés után írt le 6 hetes terhességet!ehhez viszonyítva van még időm :-) Ma késik 7.napja.Bizakodó vagyok,míg nem jön meg.Majd írj még,mi újság veled :-) Szép napot!Tamy
2014. júl. 21. 09:09
 14/20 A kérdező kommentje:
Közben gondolkodtam, hogy ha terhes lennék, akkor ugyanaz a teszt, ami múlt héten jól láthatóan mutatta, annak erősebbnek kell lennie, de minimum mutatnia most már 1 héttel később, kb. bmilyen napszakban, úgyhogy megcsináltam a tesztet, és negatív. Vagy volt valami, vagy a teszt nem volt jó, de most már nincs semmi.
2014. júl. 21. 10:19
 15/20 anonim ***** válasza:

Most találtam erre a kérdésre, megkérdezhetem, kivel mi a helyzet?

Nekem elvileg a mai a 15.dpo, tünetek akadnak, de a tegnap reggeli Valentin 10-es teszt és a ma (délelőtti ugyan) One Step 10-es teszt is negatív.

Reménykedhetek még vajon?

2014. júl. 29. 11:20
 16/20 A kérdező kommentje:
Én hozzájutottam egy x-epil teszthez, és az is a negatívat mutatott.
2014. júl. 29. 21:07
 17/20 anonim ***** válasza:
Sajnalom :( Nalam meg semmi, varok...
2014. júl. 30. 19:18
 18/20 anonim ***** válasza:
Most találtam rá erre s kérdésre. Érdekelne kivel mi történt azóta.15 napja késik tüneteim vannak. 2teszt negatív a doki vissza rendelt. 2hét múlva talán lát is vmit. és ha nem??? Akörnyezetem szerint csak bebeszélem magamnak már megint a babát.
2014. aug. 20. 20:55
 19/20 A kérdező kommentje:
Szia, nálam nem volt baba, azóta meg is jött, és dokinál is voltam, az ultrahangon is minden rendben volt, de baba még nincs. Hormonok miatt is késhet, vagy akár ki is maradhat egy ciklus.
2014. aug. 21. 11:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Azt hiszem nálam is ez van. Tegnap elkezdtem barnázni sztem ez már azt jelenti meg fog jönni.
2014. aug. 22. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!