38hetes kismami vagyok 3 napja esténként hányingerem van ez mitől lehet? és ráadás a hasmenés.
Figyelt kérdés
2008. aug. 3. 20:30
1/6 anonim válasza:
Lehet hogy közeleg a szülés. Nálam is egy jó nagy hsmenéses "tisztulás" előzte meg a szülést a 39-dik héten.
2/6 anonim válasza:
A baba nem okoz három napig hasmenést.Az csak egyszer csinálja,de utána jön is.
Tehát szerintem vagy izgulsz,vagy több röstöt viszel be,vagy beettél valami olyat,amit nem kellett volna.
3/6 anonim válasza:
A barátnőmnél ez jelezte a szülés közeledtét! Készülj, este jön a hideg front:)!
4/6 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok azóta hogy vagy..én is napok óta hányingerrel küzdök és megy a hasam, pedig semmit nem változtattam az étkezésemen pl.És a szülés megindulásának nálam eddig semmi jele. Én is 38 hetes vagyok.
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem sincs semmi jele de ez a bizonytalanság.Lehet az?vagy mégsem??tiszta gáz mert ha meg bemegyek a kórházba és mégsem az akkor kinéznek,hogy mertem zavarni.tehát nehéz.Várom háthogyha kicsit erősödik hát ma volt kétszer de nagyon nagy különbséggel.nem tom mi lesz.De sok sikert neked és jó babavárást.És ha netán mész be szólj :d üdv Barbi
2008. aug. 4. 20:31
6/6 anonim válasza:
Az utolsó hozzászóló vagyok..nem érdemes ezért bemenni szerintem sem a kórházba.Ha majd konkrét jelek lesznek csak akkor..addig meg aszaljuk magunkat itthon..:-)Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!