Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aug.1-jén kellett volna...

Aug.1-jén kellett volna megjönnie. Semmi. Enyhe alhasi görcsök. Lehet baba úgy, hogy 1-jén negatív teszt volt?

Figyelt kérdés
Szóval: nekem mindig pontos. Most harmadik napja nem jött még meg. 1-jén a teszt, amit csináltam, negatív lett. Viszont két napja enyhe alhasi görcsölgetéseim vannak, nem élesek. Folyásom semmi szinte. A melleim nagyon-nagyon picit fájdogálnak. Ezeken kívül semmi jel. Baba lehet? Holnap tudok tesztelni újra.
2008. aug. 3. 19:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, lehet, hogy babád lesz. :)
2008. aug. 3. 19:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Az első gyermekemmel két teszt is negatív lett, mégis él és egészséges :)

Igen, lehet baba :)

2008. aug. 3. 19:25
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi, holnap kiderül (v.színű) :))
2008. aug. 3. 19:31
 4/8 anonim ***** válasza:
csinálj másfajta tesztett,én is csináltam egy nap 2fajtát és képzeld a reggeli teszt negetiv lett,de én tudtam hogy ez nem lehet biztos terhes vagyok és 2orával késöbb pozitiv lett, a gabriel kimutatja biztosan a patikában lehet kapni é
2008. aug. 3. 20:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Tesztelj! Van akinek csak a 8. héten lett pozitív az otthon elvégezhető tesztje.:)
2008. aug. 4. 07:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Na van baba? Mert hasonlókat érzek mint te akkor amikor írtad a kérdést és nekem is nega a teszt!

Sikerült? Írj!

Ani

2008. szept. 28. 18:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Sikerült, de sajna el is ment hamar spontán. Úgyhogy neked simán lehet, hogy összejött. :)
2008. szept. 29. 15:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Na, neked sikerült?
2008. okt. 6. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!