Megnéznétek nekem a tesztemet? okoskodók és a bántó hozzászólók kerüljenek!
4 napja késik a nemvárt, babát tervezünk, meló után haza jöttem gondoltam csinálok tesztet azzal nem vesztek semmit. az Intimed en ott volt a halvány 2. csík az x-epilen meg semmi mondjuk az utóbbiba már nem 1x csalódtam..
sajnos negatívba nem tudtam tenni.. válaszokat alőre is köszönöm..
:(
Holnap de lehet h még ma veszek tesztet éés reggel újra csinálok, több mint 1 éve nem jön össze, dokinál voltam hozzá 2 hét múlva kellene vissza mennem ha mégis csak megjönne és akkor meg nézné h van e peteérésem.
épp ez az h semmi tünetem nincs semmi hasszurka semmi.. 5 éve volt egy megszakításom nem vagyok rá büszke van h még most is ha rá gondolok a sírás van, akkor a 9. hétben tudtam meg h babát várok és ha 1 héten 4 tesztet nem csináltam akkor egyet sem és nem mutatta ki egyik teszt sem a terhességem akkor a 10. héten kezdődött a reggeli hányinger olykor hánytam is..
bár lennék most terhes, a legnagyobb szülinapi ajándékom lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!