Ma voltam dokinál, az sztk-ban. Miért írták rá a papíromra, hogy: Diagnózis O2690 Veszélyeztetett terhesség k. m. n? Pedig nem is volt szó ilyenekről. Nem értem miért írta oda.
Nyugi, mindenkinek szerepel valamennyi papírján..az enyémen is,mégsem vagyok az!Ne aggódj!Legközelebb nyugodtan kérdezz rá,hogy miért van odaírva!
22h terhes
Nem kérted, hogy szeretnél otthon maradni, kiíratni magadat? Esetleg azért írhatta rá, hogy legyen indoka a háziorvosnak a kiírásra.
az O2690 a veszélyeztetett terhesség kódja, a k.m.n. pedig a külön megnevezés nélkül rövidítése
A k.m.n. az szerintem külön megnevezés nélkül.
Ilyenről nem szólni?!
Nem lehet, hogy azt kérted, hogy táppénzen szeretnél lenni és ezért írta rá?
azért van, mert az OEP finanszírozáshoz kitöltött lapon fel kell tüntetni egy "betegség" megnevezést
de a sima terhesség nem szerepel a BNO táblázatban, és így kénytelenek a veszélyeztetett terhesség kódját ráírni hogy a Tb kifizesse a vizsgálatot
ha a dokid nem mondta külön, nem vagy veszélyeztetett terhes, nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!