Újabb tippelős?
2014. júl. 13. 21:10
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A 9. héten járok :)
2014. júl. 14. 08:40
12/17 anonim válasza:
Komolyan már,ezek a kérdések...ennyire unatkozol?
13/17 anonim válasza:
Hát 8-9 hetesen tök felesleges volt tippeltetned. Mint rutinos kismama már tudhatnád, hogy ennyi idősen még nincs terhes pocak, ami látszik az a puffadás, esetleg a korábbi terhességek "maradéka".
14/17 A kérdező kommentje:
Már vártam a negatív kommenteket :D Nem baj egyikőtök sem bosszantott fel, nagyobb örömöm van annál, hogy felhúzzam magam.... Hát nem tudom, ha nem terhes pocak akkor miért látta annyi kommentelő annak? Ki sem nyomtam a hasam.Nem tudom egyébként nektek hány gyereketek van, de a többedik terhességnél hamarabb látszik.Persze puffadok is és van rajtam felesleges, de ha nem olvastátok volna a kérdés alatt azért írtam le hány cm és hány kg vagyok és hogy 3. baba.Tehát gondoltam ezt is figyelembe vettétek, de ezek szerint nem. Azért köszönöm a negatív válaszokat is! :D
2014. júl. 14. 14:01
15/17 A kérdező kommentje:
12 válaszoló: Miért válaszolsz az ilyen kérdésre ha nem érdekel.Azért úgy látom csak érdekelnek a pocakfotók ha mégis belenézel az ilyen kérdésbe. Ha nem érdekelne, átlapoznál rajta és kész. :D
2014. júl. 14. 14:05
16/17 anonim válasza:
Nem felbosszantani akartalak, csak megjegyeztem, hogy koraterhességnél még minek tippeltetni... Mintha itt hülyének akartad volna nézni a népet.
Na mindegy, legyél boldog hogy megtippeltetted kb. a semmit.
17/17 A kérdező kommentje:
:D
2014. júl. 14. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!