Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha arra gondolok, hogy gyermek...

Ha arra gondolok, hogy gyermeken lesz mindig rögtön az jut eszembe, hogy fiam lesz, veletek is volt ilyen, végül bejött?

Figyelt kérdés
vagy miért rögtön ez villan be?
2014. júl. 12. 22:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
mia férjemmel kizárólag két fiút tudtunk elképzelni, egyszerűen nem létezett más opció. Semmi gondunk a lánnyal, csak valahogy ezt képzeltük el. Aztán az első lány lett :)
2014. júl. 13. 07:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Én hármasikreket várok, a 12. héten azt mondták hogy nagy valószínűséggel 2 fiú, 1 lány. Ebbe rögtön bele is éltük magunkat, hogy milyen szuper kombináció. Aztán a 20. heti UH napján (!) reggel úgy ébredtem, hogy 3 fiam lesz, mondtam is a férjemnek, jót nevettünk rajta hogy de komoly lenne! Se előtte se azóta nem álmodtam még velük. Aznap délután a doki közölte 100%ra hogy mindenki fiú :)
2014. júl. 13. 07:56
 13/13 +bloodred+ ***** válasza:

Nálam bejött. Már tizenévesen kijelentettem anyumnak, ha nekem lesz gyerekem, akkor 1 lesz és fiú!

Amikor teherbe estem, 10 hetesen mondtam a páromnak, hogy TUDOM, hogy fiú. Aztán be is bizonyosodott.:)

Több gyereket soha nem terveztem, a párom viszont nagyon szeretne egy másodikat idővel. Hát, nemtom mi lesz belőle..

2014. júl. 13. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!