Mikor és mivel kezdjem el kenegetni a növekvő pocakomat és a cicimet, hogy ne legyenek csíkjaim? Mit ajánlotok?
Sajna ez alkatfüggő. Én kentem mint egy őrült, dm-es babylove olajjal és sima oliva olajjal is, de a 33. hét után olyan hirtelen nőtt nagyot a hasam, hogy kenhettem naponta 5ször, nem ért semmit és csúnyán csíkos lett a hasam. De már nem érdekel. :)
Üdv: 3 hós kislány anyukája
Én már amikor megtudtam, hogy kisbabát várok kentem a hasamat Garnier testápolóval. Meg is örültem, hogy nem lesznek csíkjaim, pedig hajlamos vagyok rá. Majd 34 hetesen észrevettem a hasam alján egy csíkot, most már több is van! Pedig nem híztam sokat és a pocim sem nagy, csak hirtelen sokat nőtt és a bőr nem bírja!
Tehát alkat kérdése és nem a testápolóé!
36 hetes kismama
Sajnos tenyleg nincs biztos recept. En egy igen jonak szamito kremmel kenegettem magam az elso terhessegem alatt. Akkor rengeteget hiztam, gyorsan, foleg az elejen. Egyaltalan nem csikosodtam, pedig ossze-vissza kentem magam. Volt, hogy egy hetig sem erte krem a borom...
Most a masodik babamat varom, kirobbano formaban estem teherbe, alig hizom, csak a hasam no, szep, feszes, kerek pocim van, nem is nagyobb, mint az elso babaval. Ugyanazzal kenem magam, valamivel intenzivebben. A 34. hetben vagyok es most vettem eszre, hogy elkezdett repedni a bor az alhasamon.
Egyaltalan nem ertem hogy lehet, meg az oregedessel sem indokolhatom, mivel nincs masfel eve, hogy a nagyobbik babam megszuletett.
Ertetlenul allok es pislogok, ez tenyleg kiszamithatatlan dolog!
Nem számít,hogy mivel kened,mert csak attól függ,hogy mennyire lazák a kötőszöveteid!
Teljesen egyedi,hogy kinek jön ki és kinek nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!